Всього два інгредієнти - і шедевр готовий: рецепт неймовірного шоколадного торту

Читати російською
Автор

Цей торт готується всього з 2 інгредієнтів, але результат вас вразить.

Хто з нас не мріє про шматочок ніжного, насиченого та таючого в роті шоколадного торту? Сьогодні ми поділимося з вами неймовірно простим рецептом шоколадного торту, який готується з 2 інгредієнтів! Так, ви не помилилися – лише 2 інгредієнти, і ви отримаєте справжню шоколадну феєрію смаку. Також, пропонуємо звернути увагу на рецепт шоколадного кексу.

Рецепт надзвичайно простий у виконанні та не потребує багато часу. Про це пише dailynews.kyiv.

Інгредієнти:

  • 200 г темного шоколаду (не менше 70% какао)
  • 4 яйця

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180°C. Застеліть форму для випічки діаметром 20 см пергаментним папером.
  2. Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  3. Відокремте білки від жовтків.
  4. Збийте білки до стійких піків.
  5. До жовтків додайте розтоплений шоколад і добре перемішайте.
  6. Акуратно введіть збиті білки в шоколадну масу, щоб зберегти їх об'єм.
  7. Вилийте тісто у підготовлену форму для випічки.
  8. Випікайте торт протягом 30-35 хвилин, або до готовності.
  9. Перевірте готовність торта зубочисткою. Якщо вона виходить сухою, торт готовий.
  10. Вийміть торт з духовки і дайте йому трохи охолонути у формі.
  11. Переверніть торт на тарілку і дайте йому повністю охолонути.
  12. За бажанням, можна прикрасити торт шоколадною глазур’ю, свіжими ягодами або горіхами.

А якщо ви любите смачну випічку пропонуємо приготувати ніжні синнабони з найсмачнішою поливкою. Також, пропонуємо вам рецепт кекса з п’яти інгредієнтів.