Всього два інгредієнти - і шедевр готовий: рецепт неймовірного шоколадного торту
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Цей торт готується всього з 2 інгредієнтів, але результат вас вразить.
Хто з нас не мріє про шматочок ніжного, насиченого та таючого в роті шоколадного торту? Сьогодні ми поділимося з вами неймовірно простим рецептом шоколадного торту, який готується з 2 інгредієнтів! Так, ви не помилилися – лише 2 інгредієнти, і ви отримаєте справжню шоколадну феєрію смаку. Також, пропонуємо звернути увагу на рецепт шоколадного кексу.
Рецепт надзвичайно простий у виконанні та не потребує багато часу. Про це пише dailynews.kyiv.
Інгредієнти:
- 200 г темного шоколаду (не менше 70% какао)
- 4 яйця
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180°C. Застеліть форму для випічки діаметром 20 см пергаментним папером.
- Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
- Відокремте білки від жовтків.
- Збийте білки до стійких піків.
- До жовтків додайте розтоплений шоколад і добре перемішайте.
- Акуратно введіть збиті білки в шоколадну масу, щоб зберегти їх об'єм.
- Вилийте тісто у підготовлену форму для випічки.
- Випікайте торт протягом 30-35 хвилин, або до готовності.
- Перевірте готовність торта зубочисткою. Якщо вона виходить сухою, торт готовий.
- Вийміть торт з духовки і дайте йому трохи охолонути у формі.
- Переверніть торт на тарілку і дайте йому повністю охолонути.
- За бажанням, можна прикрасити торт шоколадною глазур’ю, свіжими ягодами або горіхами.
А якщо ви любите смачну випічку пропонуємо приготувати ніжні синнабони з найсмачнішою поливкою. Також, пропонуємо вам рецепт кекса з п’яти інгредієнтів.