Всього два інгредієнти - і шедевр готовий: рецепт неймовірного шоколадного торту

Читать на русском
Автор
Цей торт виходить дуже ніжним та повітряним  (зображення створено за допомогою ШІ)
Цей торт виходить дуже ніжним та повітряним (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Цей торт готується всього з 2 інгредієнтів, але результат вас вразить.

Хто з нас не мріє про шматочок ніжного, насиченого та таючого в роті шоколадного торту? Сьогодні ми поділимося з вами неймовірно простим рецептом шоколадного торту, який готується з 2 інгредієнтів! Так, ви не помилилися – лише 2 інгредієнти, і ви отримаєте справжню шоколадну феєрію смаку. Також, пропонуємо звернути увагу на рецепт шоколадного кексу.

Рецепт надзвичайно простий у виконанні та не потребує багато часу. Про це пише dailynews.kyiv.

Інгредієнти:

  • 200 г темного шоколаду (не менше 70% какао)
  • 4 яйця

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180°C. Застеліть форму для випічки діаметром 20 см пергаментним папером.
  2. Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  3. Відокремте білки від жовтків.
  4. Збийте білки до стійких піків.
  5. До жовтків додайте розтоплений шоколад і добре перемішайте.
  6. Акуратно введіть збиті білки в шоколадну масу, щоб зберегти їх об'єм.
  7. Вилийте тісто у підготовлену форму для випічки.
  8. Випікайте торт протягом 30-35 хвилин, або до готовності.
  9. Перевірте готовність торта зубочисткою. Якщо вона виходить сухою, торт готовий.
  10. Вийміть торт з духовки і дайте йому трохи охолонути у формі.
  11. Переверніть торт на тарілку і дайте йому повністю охолонути.
  12. За бажанням, можна прикрасити торт шоколадною глазур’ю, свіжими ягодами або горіхами.

А якщо ви любите смачну випічку пропонуємо приготувати ніжні синнабони з найсмачнішою поливкою. Також, пропонуємо вам рецепт кекса з п’яти інгредієнтів.