Легко та елегантно: весняний лайфхак для модниць, як приховати бретельки від ліфчика (відео)

Читать на русском
Автор
Простий трюк з ліфчиком, який врятує ваш образ
Простий трюк з ліфчиком, який врятує ваш образ. Фото Freepik

Ніхто й не помітить, що ви у бюстгальтері

Квітень порадував теплою погодою, тож багато модниць відразу почали діставати з гардеробів легкі футболки ті топи. Однак, надягаючи топ певного крою, можна зіткнутися з проблемою лямок від бюстгальтера, що стирчать на виду. "Телеграф" вже розповідав про антитренди, які можуть зіпсувати будь-який весняний образ, а сьогодні ділиться лайфхаком, як легко приховати бретельки від ліфчика, щоб вони не псували образ із топом.

Експерт зі світу моди і краси Бо Браун у своєму Instagram поділилася цікавим способом, як сховати бретельки, що стирчать. Як виявилося, зробити це можна легко та елегантно, без особливих зусиль.

У своєму мікроблозі Бо Браун опублікувала відео, де наочно демонструє, як сховати бретельки бюстгальтера. Для цього потрібно спочатку одягнути бретельки на шию таким чином, щоб вони були перехрещені. А потім просто одягти весь бюстгальтер, простягнувши руки через перехрещені лямки.

Таким чином ліфчик буде виконувати свою пряму функцію з підтримки бюста, а бретельки будуть розміщені навхрест так, щоб не виглядати з-під топа чи сукні. Цей простий трюк можна використовувати не тільки, якщо одягаєте топ, але й з іншими вбраннями, або просто, щоб надійніше зафіксувати груди.

Раніше "Телеграф" розповідав про найбільш трендові сумки на весну 2024 року. Ці аксесуари підкреслять будь-який ваш образ.