Три простих лайфхаки, що полегшать весняне прибирання

Читать на русском
Автор
Один з важливих кроків прибирання — чистка швів між плитками
Один з важливих кроків прибирання — чистка швів між плитками. Фото santeplusmag.com

Прибирання в кухні та ванній кімнаті, а також миття вікон — важлива частина загального наведення чистоти

Велике весняне прибирання зазвичай вимагає часу та навичок. Вимити дзеркала та вікна, почистити килим або навести лад в гардеробі — на все це потрібно відвести не одну годину.

Портал The ​​Pioneer Woman радить, як скоротити термін прибирання завдяки простим лайфхакам. Вони допоможуть і в щотижневому прибиранні.

Вимийте вікна швидко

Для чищення високих або важкодоступних вікон оберніть швабру для підлоги паперовими рушниками, розпиліть засіб для миття скла та протріть вікна. Також можна скористатися щіткою для миття вікон в машині на довгій ручці.

Наведіть блиск на кухні

Відполіруйте нержавіючу сталь оливковою олією — підійде як для побутової техніки, так і для каструль. Перед тим, як полірувати, поверхні варто очистити.

Приведіть до ладу шви між плитками

Очистіть затирку між плитками на стінах та підлозі харчовою содою та перекисом водню. Ця суміш зробить шви знову світлішими, а також обидва ці засоби допомагають боротися із цвіллю, яка може виникнути у приміщеннях з поганою вентиляцією.

Раніше "Телеграф" розповідав як за допомогою соди та пилососа за годину почистити килим. Це сухий спосіб чищення, який не вимагає сушки виробу.