Дзеркало буде без жодного розводу: яким копійчаним продуктом його протерти

Читать на русском
Автор
2672
Відмити дзеркало до блиску дуже легко Новина оновлена 01 квітня 2024, 17:55
Відмити дзеркало до блиску дуже легко. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Уникайте застосування хімічних засобів з магазину та непридатних ганчірок

Дзеркало відіграє значну роль в оформленні інтер’єру будь-якого житла. На жаль, його поверхня часто стає покритою пилом і брудом, що вимагає регулярного прибирання. Маленькі поради допоможуть повернути дзеркалу його початковий блиск без зайвих зусиль, а застосування певного продукту гарантує відсутність розводів.

Побутова хімія та інші агресивні поліролі не завжди є ефективним способом відновлення природного блиску скла. Найчастіше саме ароматизатори та барвники, що містяться в них, можуть призвести до появи розводів, пише express.

Чим помити дзеркало

Основним засобом досягнення ідеального результату при митті дзеркал є застосування дистильованого оцту. Саме дана рідина краще інших варіантів для очищення, оскільки вона має більш високу ефективність внаслідок підвищеного вмісту кислоти.

Як очистити дзеркало оцтом

Просто нанесіть трохи рідини на чисту мікрофібру та протріть поверхню. Краще не використовуйте старі футболки чи рушники, тому що вони можуть залишити дрібні ворсинки на склі. Якщо у вас немає мікрофібрової серветки, ви можете спробувати використати зім’яту газету.

Раніше ми писали, як подарувати ванній кімнаті приємний аромат. Протріть підлогу одним простим компонентом.