Лише два інгредієнти та трохи терпіння: як приготувати домашнє морозиво, наче з магазину

Читати російською
Автор

Ви зможете готувати таке морозиов хоч щодня, адже рецепт дуже простий.

Сьогодні ми поділимося з вами рецептами приготування домашнього морозива, яке подарує вам незабутні смакові враження. Також, пропонуємо звернути увагу на рецепт сінабонів з шоколадом.

Переваги домашнього морозива:

Натуральні інгредієнти: ви можете використовувати лише свіжі та якісні продукти, без штучних добавок та консервантів.

Різноманіття смаків: не обмежуйте свою фантазію! Додайте до морозива фрукти, ягоди, шоколад, горіхи, цукати – все, що вам подобається.

Простота приготування: приготувати домашнє морозиво легко та просто, з цим завданням впорається навіть дитина.

Рецепти домашнього морозива:

1. Вершкове морозиво:

  • 500 мл молока
  • 200 мл вершків
  • 100 г цукру
  • 4 жовтки
  • 1 стручок ванілі

Приготування:

1. Змішайте молоко, вершки, цукор та ваніль в каструлі.

2. Доведіть суміш до кипіння, постійно помішуючи.

3. Збийте жовтки до пишної піни.

4. Поступово влийте гарячу молочну суміш в жовтки, постійно помішуючи.

5. Перелийте суміш назад в каструлю і варіть на повільному вогні до загустіння.

6. Остудіть суміш і заморозьте в морозивниці або в контейнері для морозива.

2. Фруктове морозиво:

  • 300 г ягід (полуниця, малина, чорниця)
  • 200 мл йогурту
  • 100 г цукру
  • 1 ст. л. лимонного соку

Приготування:

1. Збийте ягоди, йогурт, цукор та лимонний сік в блендері до однорідної маси.

2. Перелийте суміш в контейнер для морозива і заморозьте.

Також, пропонуємо звернути увагу на рецепт кекса з 5 інгредієнтів. Крім того, вам буде цікаво приготувати кекси без молока та яєць.