Поки заварюється чай: рецепт яблучних оладок за 15 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Ми поділимось з вами секретом приготування швидких оладок.
Пухкі, ароматні яблучні оладки – це не лише смачна й ситна страва, але й справжня класика домашньої кухні. Їх легко та швидко готувати, а результат завжди радує теплом та затишком.
Цей рецепт дуже простий та швидкий, а арезультат вас потішить. Про це пише Уніан.
Інгредієнти:
- 2 яблука
- 2 яйця
- 3 столові ложки цукру
- 4 столові ложки борошна
- 1/2 чайної ложки розпушувача
- 1/4 чайної ложки кориці
- Дрібка солі
- Рослинна олія для смаження
Приготування:
- Яблука очистіть від шкірки та насіння. Натріть яблука на крупній тертці.
- У мисці збийте яйця з цукром до пишної піни.
- Додайте до яєць яблука, борошно, розпушувач, корицю та сіль. Перемішайте до однорідної маси.
- Нагрійте олію на сковороді.
- Викладайте тісто на сковороду ложкою, формуючи оладки.
- Смажте оладки на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
- Готові оладки викладіть на паперові рушники, щоб видалити зайву олію.
Порада:
- До тіста для оладок можна додати горіхи, родзинки або цукати.
- Подавайте оладки зі сметаною, варенням, медом або йогуртом.
- Оладки можна також заморозити, а потім розігріти в духовці або мікрохвильовій печі.
Завдяки цьому простому рецепту ви зможете приготувати апетитні та ароматні яблучні оладки, які стануть чудовим початком вашого дня.
Раніше "Телеграф" писав, як приготувати млинці на кефірі. А якщо хочеться чогось незвичайного, пропонуємо рецепт "королівських" млинців.