З Благовіщенням 2024: привітання в яскравих листівках українською мовою для рідних

Читать на русском
Автор
24391
Сьогодні непорочна діва Марія отримала добру звістку
Сьогодні непорочна діва Марія отримала добру звістку. Фото Фото "Телеграф"

Красиві вітальні картинки для близьких та друзів у добірці "Телеграфу"

Свято Благовіщення Пресвятої Богородиці займає одне з найважливіших місць у церковному календарі, дата якого змінилася через перехід Церкви на новоюліанський стиль. Цього року подія "благої звістки" відзначається 25 березня, а не 7 квітня, як це було раніше.

Назва цього свята походить від події, коли непорочна діва Марія отримала благу звістку про те, що вона стане матір’ю Сина Божого. Згідно з переказами, цього дня архангел Гавриїл з’явився перед нею в момент, коли вона читала книгу пророка Ісаї, саме там, де йдеться про народження Месії. "Я готова стати останньою служницею у тої, яка удостоїться народити Месію", — подумала Марія.

"Телеграф" підготував найкращі листівки та вітальні картинки українською мовою, щоб ви могли привітати своїх рідних із Благовіщенням 2024. Нагадаємо, що з 2024 року християни відзначають свято 25 березня, за 9 місяців до Різдва Христового 25 грудня (7 січня за старим стилем).

листівка вітаю з благовіщенням Пресвятої Богородиці 2024
листівка з благовіщенням Пресвятої Богородиці 2024
картинка вітаю з благовіщенням
листівка вітаю з благовіщенням Пресвятої Богородиці
листівка з благовіщенням Пресвятої Богородиці 25 березня
картинка з благовіщенням святої Богородиці

Раніше "Телеграф" розповідав, коли відзначається Великдень у 2024 році. Ми назвали дату та поділилися звичаями та традиціями цього великого свята.