З Благовіщенням Пресвятої Богородиці 2024! Листівки і привітання своїми словами

Читать на русском
Автор
2805
Благовіщення — це "блага звістка"
Благовіщення — це "блага звістка". Фото Телеграф

"Телеграф" зібрав гарні вітання з Благовіщенням 25 березня у прозі, а також яскраві картинки до свята

Сьогодні у понеділок, 25 березня, (7 квітня за старим стилем) відзначається Благовіщення 2024. Згідно з Євангелієм, це свято відзначає радісну звістку, передану Діві Марії архангелом Гавриїлом, про те, що вона стане матір’ю Сина Божого. Невдовзі вона завагітніла з волі Святого Духа, і через дев’ять місяців народила Ісуса.

В Україні в день Благовіщення Пресвятої Богородиці зазвичай відвідують церкву, щоб освятити благовіщенську сіль. Освячену сіль використовують із помірністю. Християни вірять, що вона має цілющі властивості, здатні виліковувати хворих. Ще один звичай – використовувати цю сіль для посолу весільного короваю, символізуючи єдність та щастя молодої пари.

Від щирого серця "Телеграф" вітає всіх своїх читачів зі святом Благовіщення 2024! Ми підготували гарні привітання з Благовіщенням 25 березня у яскравих листівках, картинках та прозі.

листівка вітаю з благовіщенням Пресвятої Богородиці

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю повної чаші добра, радості, щастя, Божого благословення, здоров’я та добробуту. Нехай Богородиця чує молитви та захищає від бід. Нехай у хату заходять тільки добрі гості і лише добрі вісті!

листівка вітаю з благовіщенням Пресвятої Богородиці

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці, зі святом доброї надії та світлої віри! Бажаю, щоб у житті були тільки хороші звістки, тільки щасливі дні, тільки щирі почуття, тільки добрі друзі, лише вірне кохання.

листівка вітаю з благовіщенням пресвятої богородиці 2024

З Благовіщенням! Нехай Богородиця зберігає Вас і Вашу сім’ю від прикрощів, бід і хвороб і веде Вас за руку по життю, вберігаючи від провин та помилок, нехай щастя та успіх завжди супроводжують у всіх починаннях, кожен ранок буде добрим, миру та добробуту в сім’ю!

листівка вітаю з благовіщенням 2024

Вітаю вас зі святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю тільки чистих помислів, світлих благодіянь, доброти душевної, здоров’я вам та вашим близьким. Умиротворення, спокою та миру вашому дому.

листівка вітаю з благовіщенням

Вітаю з Благовіщенням та бажаю у це світле свято чистих помислів, миру в душі, добрих гостей у домі та лише радісних новин. Нехай Пресвята Богородиця допомагає у будь-якій справі, оберігає та рятує. Щастя, любові та віри!

* * *

Нагадаємо, що з 2024 року християни святкують Благовіщення Пресвятої Богородиці саме 25 березня, за 9 місяців до Різдва Христового. Раніше, до переходу на новоюліанський стиль церковного календаря, ця свята подія відзначалася щорічно 7 квітня.