Благовіщення Пресвятої Богородиці 2024: красиві листівки і картинки для близьких

Читать на русском
Автор
12333
Благовіщення — це "блага звістка"
Благовіщення — це "блага звістка". Фото Телеграф

Церковне свято, традиційно, відзначається у колі сім’ї та друзів

Щорічно навесні православні віряни та греко-католики відзначають свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. Це свято, що відноситься до дванадесятих, вважається одним із найзначніших і найбільших весняних свят.

З 2024 року Благовіщення відзначається християнами 25 березня — за 9 місяців до Різдва Христового. До зміни церковного календаря на новоюліанський стиль божественна подія щорічно відзначалася 7 квітня.

Вважається, що цього дня архангел Гавриїл з’явився перед Дівою Марією, приносячи з собою радісну звістку: вона скоро народить Спасителя. Слова архангела: "Радій, Благодатна! Господь з тобою! Благословенна ти між жінками!" стали початком виконання божественного задуму, що відкриває вірянам шлях до Царства Божого.

Від щирого серця "Телеграф" вітає всіх своїх читачів з прийдешнім святом Благовіщення 2024! Для того, щоб ви також могли порадувати своїх близьких та рідних, ми приготували добірку гарних привітань у формі листівок та картинок.

листівка вітаю з благовіщенням
листівка вітаю з благовіщенням 2024
листівка з благовіщенням Пресвятої Богородиці
листівка вітаю з благовіщенням Пресвятої Богородиці 2024
листівка з благовіщенням миру і добра
листівка з благовіщенням Пресвятої Богородиці 25 березня

Нагадаємо, що з понеділка, 18 березня, в Україні розпочався Великий піст 2024. Ми писали, що можна і не можна їсти в період 48 днів, до самого Великодня, який цього року випадає на 5 травня.