Деко буде сяяти: як почистити кухонний посуд у два простих кроки

Читать на русском
Автор
Стійкі плями з дека швидко зникнуть
Стійкі плями з дека швидко зникнуть. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Декам не потрібно багато часу, щоб стати жирними та брудними

Коли робите прибирання на кухні, чищення духовки часто стає важким завданням. Особливо неприємно буває очищати деко, як і мікрохвильовку, що покривається товстим шаром жиру, а також залишками підгорілої їжі. Але є одна корисна порада, яка допоможе вам впоратися із цією проблемою.

Використовуючи чисте деко, ви значно спростите процес готування, що точно приведе до смачніших страв. Видання Express ділиться лайфхаком з очищення дека, і для цього вам знадобляться лише доступні на кухні засоби.

Чим і як очистити лист: 2 кроки

  1. Нанесіть оцет на деко, попередньо протерте вологою губкою. Залийте чашку оцту в пульверизатор і рівномірно розпорошіть його на поверхню дека, доки вона не стане вологою.
  2. Повторіть процедуру та видаліть жир. Потім переверніть деко і рівномірно розпорошіть знежирюючий засіб на кожну його сторону, потім видаліть надлишки.

Цей спосіб дієвий навіть проти найбільш стійких плям. Для посилення ефекту можна додати невелику кількість харчової соди. Нанесіть її на поверхню перед тим, як розпочати обробку сумішшю.

Раніше ми писали, як у прибиранні використовувати корицю. Вона вважається не тільки корисною на кухні для випікання.