Ніхто й не помітить: лайфхаки для водіїв, як замаскувати дрібні подряпини на авто

Читать на русском
Автор
Досвідчені водії точно знають про ці лайфхаки Новина оновлена 14 березня 2024, 19:02
Досвідчені водії точно знають про ці лайфхаки. Фото Freepik

Використовуйте ці лайфхаки для маскування подряпин на авто

Дрібні подряпини на автомобілі можуть виникати раптово і псувати зовнішній вигляд вашої "ластівки". Однак досвідчені водії знають, як замаскувати дрібні подряпини, щоб машина виглядала чудово.

Є кілька способів, як позбутися дрібних подряпин за допомогою підручних засобів, пише ТСН. Ці засоби точно допоможуть замаскувати дрібні подряпини та пошкодження на покритті автомобіля.

Як замаскувати подряпини на авто

Зубна паста

Щоб замазати дрібні подряпини, можна використовувати зубну пасту з абразивними частинками. Нанесіть пасту на суху мікрофібру та відполіруйте ділянку з подряпиною. Можна повторити процедуру кілька разів для кращого результату.

Поліроль

В автомобільних магазинах можна придбати спеціальні засоби поліролі, які допоможуть замазати дрібні подряпини на прозорому верхньому шарі покриття авто. Дотримуйтесь інструкцій, використовуючи покупні поліролі.

Абразивні засоби

Ці засоби також можна придбати в автомагазинах, зазвичай вони продаються з усіма необхідними інструментами та інструкцією. Використання абразивних засобів може сховати дрібні пошкодження на поверхні авто.

Маркер

Замаскувати дрібні подряпини можна за допомогою спеціального маркера. Головне підібрати тон у тон із кольором автомобіля, тоді подряпина стане непомітною нікому.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, якщо авто постійно хилить убік під час руху. Не ігноруйте цей тривожний "симптом".