Хмари заполонили небо над Києвом: коли завершаться опади

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото Pixabay

Погода у місті погіршиться

Наразі в столиці України господарюють суцільна хмарність та невеликі дощі. За словами синоптиків, така погода очікується до кінця робочого дня.

Як повідомили на сайті Meteofor, температура повітря вдень протягом цього періоду коливатиметься в межах +4…6 градусів. Морози відбулись лише вночі середи.

Середа, 13 березня, прогнозується найбільш дощовою. Опади у вигляді дощу та мокрого снігу розпочались ще вночі й мають протриматись вранці. Потім візьмуть перерву та ще крапатимуть ввечері. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать +4 градусів, а вночі опустились до -1 °C. Протягом ранку та обіду дутимуть найсильніші вітри — свіжі 8-9 м/с.

Наступного дня, 14 березня, також передбачаються невеликі опади, але вони, ймовірно, пройдуть у першій половині доби. Вдень повітря прогріється до 4 градусів тепла, а вночі буде 0 °C. Протягом дня дутиме легкий-слабкий вітер — 3-5 м/с.

У п'ятницю, 15 березня, триматиметься суцільна хмарність, але дощів не очікується. Денна температура у цю добу очікується близько +6 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до +1 °C. У останній робочий день сила вітрів не перевищить слабкі 4 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, на які характеристики варто звертати увагу при виборі парасольки на весну.