Березень принесе неприємний сюрприз: коли у Києві очікується погіршення погоди

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото Суспільне

Вночі температура опуститься до -2 °C

Природа вирішила, що столиці України досить вже сонячних днів, тому найближчими днями триматиметься хмарність. За словами синоптиків, разом з нею прийдуть дощ та мокрий сніг.

Як повідомили на сайті Meteofor, про парасольки варто згадати вже у вівторок. Опади, ймовірно, почнуться зранку і крапатимуть наступного дня.

Протягом вівторка, 12 березня, передбачається максимально мокра погода. Дощі та мокрий сніг має розпочатись вранці та протриматись до пізнього вечора. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать +2 градусів, а вночі опустились до -2 °C. Протягом дня дутимуть найсильніші вітри — 8 м/с.

Наступного дня, 13 березня, з ночі й до настання другої половини доби також йтимуть опади. Найбільша їх концентрація очікується на початку середи. Вдень повітря прогріється до 3 градусів тепла, а вночі буде 0 °C. Протягом ранку-вечора дутиме найсильніший вітер свіжий 8-9 м/с.

У четвер, 14 березня, вночі також трохи покрапає. Після того прогнозується лише хмарність. Денна температура у цю добу очікується близько +4 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до 0 °C. Вранці передбачаються найпотужніші вітри — слабкі 5 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як обрати хорошу парасольку на весну.