Мінлива погода очікує на українців у кінці вихідних: прогноз синоптиків на 10 березня

Читать на русском
Автор
1692
Вечірній Київ
Вечірній Київ. Фото Телеграф

Найтепліше буде на заході країни

З наступного тижня синоптики прогнозують зміну погоди. Поки що в більшості регіонах переважає сонячна погода.

10 березня у низці областей України очікується невелике потепління. Про це пише Український гідрометеорологічний центр.

Найвища температура повітря прогнозується на Закарпатті, де стовпчики термометрів піднімуться до +13°. Але можливий невеликий дощ. Загалом на заході країни вдень до +9°…+11°, вночі близько -1°…-3°. Також місцями невеличкий дощ може пройти у Львівській та Івано-Франківській областях.

Опади випадуть і на сході. Очікується невеликий мокрий сніг та дощ. Температура повітря вдень підійметься до +4°…+6°, вночі впаде до -2°…-4°. Найхолодніше буде в Луганській області — вночі близько -4°…-6°. Вітер північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

На півночі України вдень стовпчики термометрів підіймуться до +5°…+7°, вночі впадуть до -2°…-4°. Переважно буде мінлива хмарність. У Сумській області можливий сніг.

У центральних регіонах буде тепленько. Температура повітря вдень +8°…+10°, вночі похолодає -1°…-3°. Опадів не очікується, але буде хмарно з проясненням.

Карта погоди на 10 березня

У південних областях країни протягом дня сонце виходитиме із-за хмар. Вдень стовпчики термометрів підіймуться до +9°…+11°, вночі впадуть до +1°…-1°. Без опадів. Пориви вітру 5-10 м/с.

Раніше "Телеграф" писав, що в Україні різко зіпсується погода. Циклон з південного заходу принесе опади та поривчастий вітер.