Звичайний буряковий салат заграє новими барвами: додайте до нього популярний продукт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2416
Продукти знайдуться практично у кожному холодильнику
Буряковий салат з горіхами та чорносливом є чудовим доповненням до картопляного пюре з котлетою. Але що буде, якщо до нього додати шматочки курячого філе?
Ви здивуєтеся, наскільки зміниться смак популярної страви, а готувати м'ясну страву навіть не доведеться. Рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Прості рецепти".
Як приготувати салат з куркою, буряком та горіховою заправкою
Інгредієнти:
- філе курячої грудки — 1 шт.;
- буряк — 223 шт.;
- часник — 1-2 зуб.;
- волоські горіхи — 30-40 г;
- білий винний або яблучний оцет – 1 ч. л.;
- діжонська чи інша гірчиця — 1 ч. л.;
- мед — 0,5 ч. л;
- оливкова олія — 4-5 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Куряче філе та буряки відварити, остудити.
- Нарізати м’ясо та овоч невеликими шматочками.
- Часник подрібнити ножем.
- Можна додати дрібно нарізану цибулю з м’яким смаком.
- Волоські горіхи подрібнити в блендері, додати оцет, гірчицю та мед.
- Продовжуючи помішувати, влити масло тонкою цівкою.
- Змішати курку з буряком, цибулею та часником.
- Посолити, поперчити та полити заправкою.
А якщо ви любите буряк, рекомендуємо приготувати смачний салат із цим овочем та грибами. Ця страва незвичайна на смак і виглядає святково.