Звичайний буряковий салат заграє новими барвами: додайте до нього популярний продукт

Читать на русском
Автор
2416
Простий, швидкий у приготуванні та смачний салат
Простий, швидкий у приготуванні та смачний салат. Фото Facebook

Продукти знайдуться практично у кожному холодильнику

Буряковий салат з горіхами та чорносливом є чудовим доповненням до картопляного пюре з котлетою. Але що буде, якщо до нього додати шматочки курячого філе?

Ви здивуєтеся, наскільки зміниться смак популярної страви, а готувати м'ясну страву навіть не доведеться. Рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Прості рецепти".

Як приготувати салат з куркою, буряком та горіховою заправкою

Інгредієнти:

  • філе курячої грудки — 1 шт.;
  • буряк — 223 шт.;
  • часник — 1-2 зуб.;
  • волоські горіхи — 30-40 г;
  • білий винний або яблучний оцет – 1 ч. л.;
  • діжонська чи інша гірчиця — 1 ч. л.;
  • мед — 0,5 ч. л;
  • оливкова олія — 4-5 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе та буряки відварити, остудити.
  2. Нарізати м’ясо та овоч невеликими шматочками.
  3. Часник подрібнити ножем.
  4. Можна додати дрібно нарізану цибулю з м’яким смаком.
  5. Волоські горіхи подрібнити в блендері, додати оцет, гірчицю та мед.
  6. Продовжуючи помішувати, влити масло тонкою цівкою.
  7. Змішати курку з буряком, цибулею та часником.
  8. Посолити, поперчити та полити заправкою.

А якщо ви любите буряк, рекомендуємо приготувати смачний салат із цим овочем та грибами. Ця страва незвичайна на смак і виглядає святково.