Розслаблятися рано: якою буде погода на вихідні та чи чекати на опади

Читать на русском
Автор
532
Березень Новина оновлена 08 березня 2024, 06:50
Березень. Фото Згенеровано ШІ, freepik

Весна поступово витісняє холоди, але зима "опирається"

На тлі теплого початку березня в Україну прийшло похолодання. Крім цього, найближчими днями можливі опади, місцями йтиме мокрий сніг.

За прогнозом Українського гідрометцентру, 8 березня у країні без опадів, мінлива хмарність. Вдень прогнозується 3-7 градусів тепла, на Закарпатті до +10.

Карта погоди на 8 березня

У суботу, 9 березня, по всій Україні можливі невеликі дощі. Вночі термометри показуватимуть +1 -6 градусів. Вдень синоптики обіцяють від 2 до 11 градусів вище за нуль.

Карта погоди на 9 березня

У неділю, 10 березня, невеликий дощ можливий по всій країні, мінлива хмарність. Вночі прогнозується від 1 градуса тепла до 5 морозу, вдень очікується +2 +13 градусів. Найтепліше буде у західних та Одеській області.

Карта погоди на 10 березня

Варто зазначити, що вже з понеділка, 11 березня, в Україну прийдуть серйозніші опади. Західну частину країни накриють дощі, а у Чернігівській та Сумській областях, де буде прохолодніше, очікується мокрий сніг. У вівторок, 12 березня, опади охоплять майже всю країну, окрім Миколаївщини, Херсонщини та Запоріжжя. У частині областей прогнозується мокрий сніг.

Нагадаємо, народний синоптик із Волині Володимир Деркач в ексклюзивному прогнозі "Телеграфу" розповів, що у березні в Україну буквально повернеться зима. Він назвав дати.