Чекайте на мокрий сніг: народний синоптик розповів, коли погода зовсім зіпсується

Читать на русском
Автор
Якої погоди чекати до кінця березня Новина оновлена 07 березня 2024, 19:01
Якої погоди чекати до кінця березня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Погода цього місяця ще піднесе неприємні сюрпризи

Березень не порадує українців теплою весняною погодою. Цього місяця будуть такі неприємні сюрпризи, як мокрий сніг та мінусова температура повітря.

Про це народний синоптик із Волині Володимир Деркач відповів в ексклюзивному прогнозі "Телеграфу". За його словами, у березні буквально повернеться зима.

"На початку третьої декади прийде похолодання з опадами у вигляді мокрого снігу. Іноді температура повітря падатиме до мінуса. Це буде таке собі повернення зими", — сказав Деркач.

Також він додав, що наприкінці березня прийде потепління. Однак не варто чекати на весняне тепло, оскільки його в цей період ще так і не буде.

Зазначимо, із прогнозом березневого похолодання народний синоптик трохи помилився. Він прогнозував, що температура піде вниз після потепління на початку місяця до середини другої декади, проте значно похолодання вже прийшло в Україну.

Повний текст читайте на сайті "Телеграф" у матеріалі: Зима у березні та заморозки у травні: народний синоптик дав прогноз на весну-2024.

Нагадаємо, раніше Володимир Деркач розповів "Телеграфу", якою буде погода в Україні у квітні. За його словами, опадів цього місяця буде замало.