Тепло, але з сюрпризами: синоптик розповів, якою буде погода в Україні у квітні

Читать на русском
Автор
1685
Тепло, але з сюрпризами: синоптик розповів, якою буде погода в Україні у квітні Новина оновлена 04 березня 2024, 18:52

Квітень в цілому буде дуже теплим

Попри похолодання у березні, погода в Україні у квітні буде дуже теплою та сонячною. Хоча до короткочасного падіння температур також варто бути готовими.

Як розповів народний синоптик з Волині Володимир Деркач в ексклюзивному прогнозі "Телеграфу", тепла погода спостерігатиметься наприкінці березня і такою ж вона залишатиметься на початку квітня.

"Перша декада квітня продовжить тенденцію помірної температури ще з березня, опадів буде досить мало. Але поступово температура повітря почне зростати і стане досить тепло", — сказав він.

Друга декада квітня принесе із собою невеликі дощі, які призведуть до періоду температурних гойдалок, з нетривалими похолоданнями та потепліннями. Втім, каже синоптик, навіть так температура повітря вдень буде вищою за квітневу норму.

Період опадів добіжить до кінця в перші дні третьої десятиденки, після чого погода налагодиться і до кінця місяця псуватися вже не буде.

Більше про те, якою буде погода навесні 2024 року, читайте у матеріалі "Телеграф": Зима у березні та заморозки у травні: народний синоптик дав прогноз на весну-2024

Нагадаємо, раніше ми писали про те, якою буде погода на початку березня і де варто чекати дощів та похолодання, а де буде найтепліше.