Не по-весняному: яку погоду прогнозують на 8 березня в Україні

Читать на русском
Автор
Дівчина у парку навесні Новина оновлена 07 березня 2024, 13:12
Дівчина у парку навесні. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

8 березня буде не так тепло, як хотілося б

Початок березня тішив українців теплою весняною погодою, яка вже до кінця тижня зміниться похолоданням. У п'ятницю, 7 березня, середньодобова температура вдень становитиме від +4°C до +6 °C.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру. За прогнозом опади не передбачаються, проте небо буде затягнуте хмарами.

На заході України повітря вдень прогріється від +4°C до +10°C, а вночі показник коливатиметься у межах від -3°C до +1°C. Опади не передбачені, мінлива хмарність подекуди з проясненнями збережеться протягом дня.

Погода 8.03 в Україні
Погода 8.03 в Україні

Східні області країни очікує більш прохолодна погода, адже стовпчик термометра вдень показуватиме від +3°C до +5°C. Вночі повітря охолоне до -3°C, а по декуди навіть до -7°C. Дощ та сніг синоптики не прогнозують, проте збережеться мінлива хмарність.

На півночі України температурний показник коливатиметься від +4°C до +6°C, а вночі — від -2°C до -4°C. Опади не прогнозується, але і сонячну погоду не слід очікувати. Мінлива хмарність з проясненнями протримається весь день.

Жителів південних та центральних областей очікує тепліша погода, адже вдень повітря прогріється від +3°C до +7°C. Вночі позначка термометра опуститься до -3°C. Опади не передбачено, мінлива хмарність буде весь день.

Пориви вітру по всій Україні в середньому становитимуть 3-8 м/с.

Раніше "Телеграф" писав, що синоптик дав несподіваний прогноз на травень.