6 найкрутіших новинок кіно, які вже в прокаті: обов'язково до перегляду на вихідні!

Читать на русском
Автор
Кадр із фільму "Дюна: Частина друга"
Кадр із фільму "Дюна: Частина друга". Фото wallpapercg.com

Відкладіть всі справи! На вас чекають неймовірні кіноновинки!

Вже стукають у двері вихідні! А це значить, що час поринути у вир емоцій та захоплюючих пригод на великих екранах. Цього тижня кінотеатри підготували для вас справжню феєрію прем'єр, які задовольнять будь-який смак. Від епічних битв у далекому космосі до зворушливих історій про людські стосунки – кожен знайде для себе щось цікаве.

Портал unian.ua ретельно підібрав для вас найкращі новинки тижня, щоб ви могли зробити правильний вибір та отримати максимум задоволення від кіно.

Дюна: Частина друга

IMDb: 9.1

Пол Атрід та фремені вирушають у міфічну подорож помсти проти заколотників, що знищили його родину. Поміж вірністю коханню та відповідальністю перед великими обов'язками він обирає шлях боротьби проти жахливого майбутнього, що стоїть перед ним, і яке тільки він один може передбачити.

Дюна: Частина друга

Залишенці

IMDb: 8.0

Фільм від режисера Александра Пейна розповідає історію скупого вчителя старшої школи Нової Англії, який примушений залишитись на кампусі протягом різдвяних канікул, щоб доглядати за дітьми, яким немає куди йти. Проте незабаром його неприязнь переростає у несподівану дружбу з одним з учнів та шеф-кухаркою школи, що тільки що втратила сина у В'єтнамі.

Залишенці

Код 8: Частина II

IMDb: 6.0

У світі майбутнього, люди з унікальними здібностями переживають складні часи. Вони стикаються з дискримінацією та обмеженнями у суспільстві, проте не відступають, маючи на меті досягнення справедливості. У фільмі фокус ставиться на Коннорі Ріді, молодому чоловікові з надзвичайними здібностями, який вступає у смертельну гру з системою, щоб врятувати свою сім'ю. Він приєднується до таємної організації, що бореться за права людей з унікальними здібностями, і разом з іншими героями прагне змінити світ навколо себе.

Код 8: Частина II

Астронавт

IMDb: 6.7

Протягом багатьох років Джим, авіаційний інженер у компанії Ariane Espace, приділяв свій час секретному проєкту: розробці власної ракети та здійсненню першого пілотованого космічного польоту як аматор. Однак для втілення своєї мрії йому довелося навчитися ділитися нею з іншими.

Астронавт

Диво на свята

IMDb: 7.3

У одному прихованому містечку, що не відображене на жодній мапі, розпочинаються підготовки до свят. Тут проживають вправні майстри, які втілюють у життя дитячі мрії. Зазвичай всі бажають пряників або іграшок. Однак раптово в містечку з'являється дівчинка, яка має незвичайне бажання — їй терміново потрібна справжня сім'я, інакше працівники суворого дитячого будинку, звідки вона втекла, знайдуть її й відправлять назад!

Диво на свята

Прощавай, монстр

IMDb: 5.8

У чарівному світі, де тисячі островів, з'явився небезпечний Темний Маг. Молодий чарівник зробив йому виклик, але його дії майже знищили весь світ, і за це його вигнали з рідних місць. Але він не збирається здаватися. Тепер йому належить подолати недовіру інших чарівників, знову набратися сили і впоратися зі злом ще раз.

Прощавай, монстр

Раніше "Телеграф" робив підбірку біографічних фільмів. Окрім цього, вас може зацікавити підбірка фільмів, які запалять вашу душу.