Через ці бананові оладки ви будете йти на кухню відразу, як прокинетеся
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 2504
Ви приготуєте чудовий сніданок всього з трьох інгредієнтів
Коли набрид і пишний омлет, і навіть улюблене печиво, можна трохи поекспериментувати. Саме тому пропонуємо приготувати незвичайні бананові оладки.
Це напрочуд просте і швидке блюдо за рецептом Shuba точно припадуть до смаку всій родині. Щоб їх приготувати, вам знадобляться тільки дуже стиглі банани, яйце та цільнозернове борошно та всього 10 хвилин часу. Якщо ж немає цільнозернового борошна, можна приготувати їх і зі звичайним пшеничним борошном або з цільнозерновим, мигдальним, безглютеновим, кокосовим, нутовим борошном. У вас все одно вийде приголомшливий сніданок!
Як приготувати бананові оладки
Інгредієнти на 2 порції:
- банани — 1 шт.;
- яйця курячі — 1 шт.;
- цільнозернове борошно — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Очищений банан розітріть вилкою і ретельно перемішайте зі збитим яйцем.
- В отриману масу додайте борошно і швидко перемішайте тісто.
- На середньому вогні нагрійте антипригарну сковороду, збризкайте її кулінарним спреєм або полийте олією. За допомогою ложки викладіть тісто, формуючи оладки. Обсмажуйте їх по 2-3 хвилини з кожного боку, перевертаючи лише після появи бульбашок.
Готові оладки подавайте з медом, грецьким йогуртом, олією, смачною "Нутеллою" або домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа". Смачного.