Ці "мандаринки" до свят купувати не треба: ви зможете приготувати їх у себе на кухні

Читать на русском
Автор
25230
Ця закуска стане хітом на вашому столі
Ця закуска стане хітом на вашому столі. Фото shuba.life

І близькі, і друзі здивуються цій закусці

Без найрізноманітніших закусок важко уявити навіть святковий стіл. Вони не лише прикрашають наш стіл, а й тішать наші смакові рецептори.

Сьогодні з Shuba ми приготуємо незвичайну закуску із плавленого сирку, яєць та моркви. Чому незвичайну? Тому що зовні ця страва нагадуватиме мандарини. Хочете здивувати гостей – озброюйтесь нашим рецептом.

Як приготувати сирну закуску "Мандаринки"

Інгредієнти на 6 порцій:

  • плавлений сир — 2 шт.;
  • яйця курячі — 5 шт.;
  • часник, зубчики — 4 шт.;
  • пучок кропу, сіль, чорний перець — на смак;
  • майонез 67% — 90 г;
  • морква – 3 шт.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо у киплячій воді протягом 10 хвилин. Охолоджуємо, чистимо і натираємо на великій тертці.
  2. Плавлений сир натираємо на великій тертці. Дрібно нарізаємо кріп. Часник пропускаємо через прес.
  3. Підготовлені інгредієнти змішуємо, солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо.
  4. Моркву варимо, чистимо, натираємо на дрібній тертці. Частину підготовленого овочу наносимо на плівку, розмазуємо рівномірним шаром, а посередині викладаємо сирну начинку.
  5. За допомогою плівки згортаємо все в шар, знімаємо саму плівку, а "мандаринку" прикрашаємо листочком петрушки та подаємо до столу.

На новорічний стіл можна також приготувати незвичайну єврейську закуску за рецептом "Телеграфа". Вона сподобається навіть найвибагливішому гостю.