Перестаньте спати перед ним: як дзеркало у вашій спальні може привабити небажану енергію

Читать на русском
Автор
3729
Уві сні ви стаєте особливо вразливими
Уві сні ви стаєте особливо вразливими. Фото Телеграф

Дзеркала завжди вважалися досить неоднозначним предметом

У народній мудрості дзеркала завжди відігравали особливу роль. Вони вважаються не просто предметом побуту, але й порталом між реальностями, інструментом для ворожіння та магічних ритуалів. Отож, не дивно, що існують певні традиції та прикмети, пов'язані з розміщенням дзеркал у житловому просторі, особливо щодо місця, де людина спить.

Спати навпроти дзеркала – значить відкрити для себе низку потенційних проблем. За повір'ями, це може призвести до безсоння, тому що дзеркало відбиває вашу енергію назад до вас, створюючи замкнене коло, яке може викликати неспокій та тривожні сни.

Існує думка, що вночі наш дух може покидати тіло, і якщо він зустріне своє відображення у дзеркалі, це може його злякати або навіть захопити. Така подія може призвести до того, що людина прокинеться з відчуттям страху, або гірше того, з відчуттям, що вона "втратила" частину своєї душі.

Є й інше вірування, що дзеркало, розташоване напроти ліжка, може привертати до спальні третю особу, що символізує зраду або невірність у відносинах. Це пов'язано з тим, що дзеркало подвоює енергію, і якщо в кімнаті знаходяться двоє людей, воно може "створити" енергетичний образ третьої особи.

Також вважається, що дзеркала, які відображають людину під час сну, можуть витягувати життєву силу, залишаючи людину виснаженою та без енергії на наступний день.

Нагадаємо, що згідно з народними прикметами, не можна дивитися у розбите дзеркало. Водночас народна мудрість рекомендує поглянути на своє відображення, якщо ви щось забули.