Незвичний спосіб дізнатися про свого судженого: ворожіння на волоських горіхах

Читать на русском
Автор
Потрібно два волоські горіхи
Потрібно два волоські горіхи. Фото Телеграф

Горіхи — символи мудрості, тому можуть подарувати знання про вашого судженого

Люди здавна шукали різні оригінальні способи, як завоювати серце другої половинки. Одним із таких методів було ворожіння, щоб дізнатися, на кого в першу чергу звертати увагу у своїх романтичних потугах. Оригінальним способом ворожіння, що прийшов до нас з глибини століть, є ворожіння на волоських горіхах. Цей метод допоможе вам дізнатися, чи чекає вас у найближчому майбутньому весільний перстень.

Ворожіння є джерелом інтуїтивного знання. Це спосіб, яким наші предки комунікували з Всесвітом, шукаючи відповіді на найбільш наболілі питання. Хоча сучасний світ є дуже раціональним, такі дрібні магічні обряди допомагають нам з'єднатися з нашими коренями.

Сам процес ворожіння

Підготовка: Знайдіть два великих волоських горіхи. Їх необхідно взяти без тріщин і інших пошкоджень.

Розколювання: З легкістю розколіть обидва горіхи так, щоб ядро залишилося недоторканим.

Ворожіння: Налийте воду в глибоку чашу і покладіть туди ядра з горіхів. Вони будуть плавати біля поверхні води. Спостерігайте за їх рухами. Якщо ядра зближуються одне до одного, вас чекає шлюб у найближчому майбутньому. Якщо ж вони віддаляються — доля наразі має інші плани для вас.

Пам'ятайте, що ворожіння — це лише інструмент для розуміння поточного моменту життя. Ваше майбутнє залежить від вас, ваших рішень і дій. Вірте в себе, слухайте своє серце, і ви обов'язково знайдете своє щасливе майбутнє, незалежно від результатів ворожіння.

Нагадаємо, що серед методів пошуку судженого існують і православні ритуали. Вони особливі тим, що залучають лише чисту божественну силу та мають проводитися із чистими помислами. Також осінь — це особлива пора, коли багато потребують тепла другої половинки. Відповідно, народ вигадав приворотні обряди і для цієї пори.