Як притягнути до себе багатство: 5 звичок, які ви повинні освоїти

Читать на русском
Автор
8857
Відкладання грошей — один зі стовпів фінансового благополуччя
Відкладання грошей — один зі стовпів фінансового благополуччя. Фото Телеграф

Перед тим, як звернутися до езотерики, варто навчитися мудро інвестувати та планувати свій бюджет

Якщо ви хочете бути багатими і щасливими, то вам варто змінити своє ставлення до грошей і свої повсякденні звички. Адже фінансовий успіх у житті залежить від багатьох факторів, у тому числі від того, як ви поводитеся з грошима і як вони поводяться з вами. Наші предки вірили у спеціальні ритуали, які допоможуть притягнути достаток.

Як повідомляє "Главред", існує 5 звичок, які допоможуть вам розбагатіти або покращити своє фінансове становище. Ці звички не потребують великих зусиль або особливих навичок, але вони потребують вашої уваги, дисципліни і бажання. Якщо ви будете їх дотримуватися, то побачите, що гроші почнуть текти рікою у ваше життя.

  • Не залишайте на столі нічого порожнього: банки, тарілки, пляшки. Вони висмоктують з вашого дому позитивну енергію і приводять до зайвих витрат.
  • Не кладіть гроші на кухонний стіл. Ви ризикуєте захворіти і швидко втратити свої заощадження.
  • Не рахуйте гроші в будинку після заходу сонця. Так само не варто ввечері давати або брати гроші в борг. Всі фінансові справи краще перенести на ранок наступного дня.
  • Завжди тримайте в своєму гаманці купюри. Гаманець — це ваш магніт для грошей, місце, де концентрується ваша фінансова енергетика. В гаманці повинні бути гроші, які принесуть вам удачу в майбутньому.
  • Не рахуйте "чужі гроші". Щоб ваше життя наповнилося фінансовим прибутком, не обговорюйте ніколи достаток чужих людей. Гроші не люблять заздрості.

Крім того, щоб розбагатіти, потрібно розвинути більш практичні звички: планувати доходи і витрати, піклуватися про своє здоров’я, постійно навчатися, інвестувати розумно. Ці звички допоможуть контролювати фінанси, зберегти здоров’я, підвищити конкурентоспроможність і забезпечити фінансову незалежність.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які речі потрібно покласти в гаманець або кишеню, щоб залучити грошовий потік. Також ми ділилися простим ритуалом, який може принести вам багатство, якщо ви носитимете з собою один долар.