Продірявите вашу ауру: чому старий одяг краще просто викинути, аніж давати йому другий шанс

Читать на русском
Автор
Дірявий одяг пробиває дірку у вашій аурі
Дірявий одяг пробиває дірку у вашій аурі. Фото Телеграф

Варто відмовитися від носіння пошкоджених речей, адже вони можуть серйозно вплинути на ваш енергетичний баланс

Порваний одяг давно став символом нещастя або бідності у багатьох культурах. Тому зламані та старі речі радять прибирати з будинку, аби вони не псували ауру. Адже у світі повір'їв це може мати глибше значення, яке варто розглянути.

Одяг не просто захищає наше тіло від атмосферних впливів, але й служить своєрідним енергетичним бар'єром від негативних впливів зовнішнього світу. Порваний одяг може ослабити цей захист. У світі символів цілісний одяг відображає цілісність аури та духовну цілісність особистості. Порваний одяг може вказувати на духовні розриви або втрати, а також притягувати невдачі.

Також носіння порваного одягу може негативно впливати на самооцінку і впевненість у собі, змушуючи почуватися менш комфортно.

Відповідно, обирайте одяг, який відображає ваш внутрішній стан та енергетику. Цілісний та доглянутий одяг може підтримувати гармонію вашої енергетичної системи та позитивний настрій, дозволяючи вам відчувати себе впевнено у будь-якій ситуації.

Нагадаємо, що старий одяг хоч і не варто вже носити, викидати його на смітник чи пускати на ганчірки теж не рекомендується. Стару зимову куртку, до прикладу, можна здати на переробку. А щоб одяг довше не "старів", варто дотримуватися правильного догляду за ним. Ті ж самі шкарпетки не варто засовувати одна в одну.