Що робити зі старою зимовою курткою: чому не варто викидати її на смітник

Читать на русском
Автор
1118
Викидання старого зимового одягу є дією, що має як екологічні, так і езотеричні наслідки
Викидання старого зимового одягу є дією, що має як екологічні, так і езотеричні наслідки. Фото Телеграф

Ваш старий одяг може бути носієм частинки вашої енергетики

Старий одяг зберігає в собі енергію, яка може впливати на ваше духовне і фізичне здоров'я. Це особливо стосується одягу, в якому ви пережили важливі або стресові моменти. Тому його не радять просто викидати на помийку чи мити ним підлогу. Перед тим, як викинути одяг, подумайте про можливість його повторного використання. Можливо, ваш старий светр може зігріти когось у холодні зимові дні, передаючи позитивну енергію.

Якщо ви вирішили позбутися старого одягу, проведіть ритуали очищення, щоб звільнити його від вашої енергії. Він простий — варто запалити свічку, й водячи кола вогнем біля одягу (дотримуючись правил пожежної безпеки) згадати пережиті у ньому події та сказати, що ви їх відпускаєте. Це допоможе розірвати енергетичний зв'язок зі старими речима.

Крім того, якщо хочете, щоб ваші речі й далі приносили щастя, передайте одяг потребуючим або благодійним організаціям. Таким чином, ви не тільки допоможете іншим, але й передасте позитивну енергію через свій старий одяг. Шукайте пункти збору одягу для подальшої переробки. Ваш старий светр може отримати нове життя у вигляді ковдри або рушника.

Нагадаємо, особливо не рекомендується викидати на смітник дитячі речі. Бо так ви можете порушити енергетичний баланс дитина та й вчинити непрактично. З іншого боку в вашому будинку є речі, яких варто позбутися, оскільки вони притягують лише проблеми. Серед них багато старих предметів.