Від розбитих дзеркал до старого взуття: предмети у вашому домі, які притягують негаразди

Читать на русском
Автор
5482
Не дозволяйте предметам володарювати вашим життям
Не дозволяйте предметам володарювати вашим життям. Фото Телеграф

Якщо у вас є відчуття, що щось у вашому домі заважає вам бути щасливими і успішними, відпустіть це

У світі існує безліч різних повір’їв, які супроводжують нас на кожному кроці. Часом у нашому будинку можуть опинитися речі, які, за версією старожитних прикмет, "притягують" нещастя чи викликають негативні емоції. Можливо, саме вони стають причиною незрозумілих проблем у вашому житті? Ось список шести предметів, від яких варто позбутися.

Розбиті дзеркала:

За старовинними віруваннями, дзеркало відображає не лише наш зовнішній вигляд, але й внутрішній світ. Розбите дзеркало може "розсікти" гармонію у вашому домі, приносячи 7 років невдач.

Старі годинники:

Є вірування, що зупинені годинники в дому затримують ваше життя, заморожуючи позитивні моменти та можливості. Якщо вони не працюють — краще викинути.

Висохлі рослини:

Рослини символізують ріст і процвітання. В'ялі або повністю висохлі рослини можуть притягувати стагнацію і втрату в житті.

Старе взуття:

Незважаючи на сентиментальну цінність, старе, розірване взуття може "тягнути" вас назад до минулих проблем або нездійснених планів.

Зламана електроніка:

Мобільні телефони, комп'ютери чи інші пристрої, які не працюють, можуть символізувати перешкоди в комунікації та розвитку.

Старі фотографії:

Фото з минулого, особливо якщо вони нагадують про неприємні моменти, можуть утримувати вас в минулому, не даючи рухатися вперед.

Нагадаємо, що вибір подарунка для новосілля чи дня народження може мати під собою глибоку символіку та енергетику, тому слід уникати подарунків, які можуть принести негатив в дім. Також розумійте важливість певних предметів: деякі речі, які ми викидаємо, можуть мати особливе значення та нести в собі енергетику минулого, що може впливати на наше життя. Тому не варто викидати їх на смітник.