Ваш дім точно у безпеці? Що означає, коли засохла кімнатна рослина

Читать на русском
Автор
1134
Варто оглянути місце біля засохлої рослини
Варто оглянути місце біля засохлої рослини. Фото Телеграф

Вазони, які раптово почали гинути, можуть свідчити про серйозні енергетичні негаразди

В українських повір'ях багато відомостей про домашні рослини. Вони не лише прикрашають наші оселі, але й служать бар'єром проти негативної енергії. До прикладу, ці три рослини. Відповідно, неочікувана загибель "зеленого друга" може стати поганим знаком.

Енергетичний бар'єр: Домашні рослини вбирають негативну енергію, яка може проникнути в приміщення. Коли рослина засихає, цей бар'єр може бути порушеним. Отже негативної енергії у домі забагато, що рослина не може впоратися з її кількістю. Або ж вона надто сильна чи концентрується біля рослини. Тому варто звернути увагу на оточення квітки та прибрати звідти підозрілі речі — особливо старі та зламані.

Знак втрати гармонії: Засохлий вазон може відображати втрату гармонії в приміщенні або в житті власників. Варто звернути увагу, чи ваше життя не здається розбалансованим — у ньому достатньо хороших емоцій, відпочинку, а також корисних навантажень чи складних рішень. Перекіс в один бік того чи іншого може негативно позначитися на вас.

Також за повір'ями, засохла рослина може бути попередженням про можливі проблеми. Придивіться до інших знаків, які може віщувати вам життя. Також не ігноруйте стан рослин у вашому домі. Вони не лише прикрашають простір, але й служать енергетичними індикаторами. Догляд за рослинами може покращити енергетичний баланс вашого дому і ваше самопочуття.

Нагадаємо, що існують квіти, які навпаки — можуть наробити шкоди для своїх господарів. Їх або не варто зовсім садити у будинку, або бути пильним з ними. А от квітку "жіноче щастя" — навпаки. Не те що викидати не варто — віддавати її теж не рекомендується.