Забули, куди поклали: 5 народних способів, як знайти загублену вдома дрібницю

Читать на русском
Автор
3282
Для того, аби уникати таких ситуацій, речі вдома потрібно систематизувати
Для того, аби уникати таких ситуацій, речі вдома потрібно систематизувати. Фото Телеграф

Наші предки мали багато способів відшукати згублену річ

Забути, де ви поклали ключі від машини або дорогий ланцюжок, — цілком звичайна ситуація, з якою стикається кожен із нас. Іноді здається, що річ зникла безслідно, але не варто панікувати. Наші предки розробили чимало способів, як допомогти собі в таких моментах. Існують різноманітні народні прийоми, які допоможуть знайти загублену річ.

Молитва святому Антонію

Святий Антоній відомий як покровитель зниклих речей. Є молитва, яку можна прочитати, щоб знайти загублену річ: "Святий Антонію, ти завжди допомагаєш знайти загублене, допоможи мені знайти (назва речі)".

Зайти назад у двері

Цей спосіб є одним із найпростіших. Якщо ви щойно повернулися додому і відразу ж помітили, що загубили щось важливе, спробуйте вийти і зайти назад через двері. Це може допомогти "скасувати" забуття.

Подивитися у дзеркало

Дзеркало може бути не лише засобом перевірки вашого вигляду, але й допомогти пригадати, де ви залишили потрібну річ. Спробуйте подивитися в дзеркало і згадати свої останні дії.

Обережне прибирання

Почніть прибирати в кімнаті, де ви востаннє бачили річ. Часто під час прибирання знаходяться всі загублені речі.

Медитація:

Спробуйте заспокоїтись та зосередьтесь. Закрийте очі та відчуйте, де може бути ваша річ. Іноді наша підсвідомість знає, де знаходиться загублена річ.

Зберігайте спокій та систематизуйте свої речі, щоб у майбутньому уникнути подібних ситуацій. Якщо втрачена річ важлива, не соромтеся звертатися за допомогою до інших. Іноді чужий погляд допомагає побачити очевидне. І, звісно, вірте в себе — ви обов'язково знайдете загублене, якщо докладете достатньо зусиль та позитивно налаштуєтесь.

Нагадаємо, раніше ми докладніше розповідали про те, навіщо дивитися в дзеркало, аби знайти загублену річ. Водночас із дзеркалами варто бути обережним, адже неправильна поведінка може призвести до нещасть. До прикладу, якщо їсти перед дзеркалом.