Попередження для сім'ї: речі, які можуть принести біду, якщо ви їх віддасте

Читать на русском
Автор
2894
Речі, які приносять дому благополуччя, варто приберегти
Речі, які приносять дому благополуччя, варто приберегти. Фото Телеграф

Завжди ставтеся обережно до предметів, які ви даєте або віддаєте

Всі ми прагнемо зберегти затишок і гармонію в домівці, і деякі повір'я стверджують, що не всі предмети можна віддавати зі свого будинку. Вони можуть зберігати вашу енергетику, навіть старий одяг. Що ж краще залишити вдома і ніколи не давати?

Хліб

Хліб завжди вважався священним продуктом в українській культурі. Він символізує добробут, щастя та благополуччя в будинку. Віддавши хліб, можна ненавмисно поділитися своєю долею, своїм достатком.

Обручки та прикраси

Обручка — не просто прикраса, а символ об'єднання двох душ. Віддавши свою обручку, можна ненавмисно віддати частинку свого щастя. Щодо інших прикрас, вони також набувають енергії власника, особливо якщо ви носите їх постійно.

Ручні роботи

В'язані руками светри, шалі, пледи — це не просто предмети одягу. Вони буквально насичені вашою енергією, теплом рук і навіть думками під час роботи. Ця особлива атмосфера може передатися разом з виробом.

Особисті книги

Книги, які ви особисто читали, стають носіями ваших думок, емоцій та роздумів. Ці предмети можуть нести енергію моментів, коли ви їх читали.

Нагадаємо, що ваш робочий стіл може стати магнітом для грошей, якщо врахувати енергетику певних предметів та кольорів, які ви на ньому розташуєте. Також, перед тим як викидати деякі особисті речі, зверніть увагу на їхню енергетичну цінність і можливі наслідки, адже навіть звичайне сміття може мати глибокий духовний зміст.