Сім років нещастя та інші проблеми: що ще віщує розбите дзеркало

Читать на русском
Автор
2970
Розбите дзеркало віщує біду не просто так
Розбите дзеркало віщує біду не просто так. Фото Телеграф

Розбите дзеркало може сигналізувати також і про позитивні зміни

Дзеркало завжди вважалося не просто предметом побуту, але й магічним атрибутом, який відображає не лише наш зовнішній образ, а й душу. Його не радять віддавати комусь чи брати у когось. Але що ж віщує його розбиття?

Семирічний період невдач. Найбільш поширений міф говорить, що розбивши дзеркало, можна принести на себе семирічне прокляття. Це пов'язано з віруванням, що дзеркало зберігає енергію свого власника.

Втрата душевної гармонії. Дзеркало є символом душевного спокою. Його розбиття може вказувати на втрату внутрішньої рівноваги.

Зміни в особистому житті. Деякі вірують, що розбите дзеркало сигналізує про наближення великих змін, які можуть бути як позитивними, так і негативними.

Втрата енергетичного захисту. Дзеркала часто використовуються в ритуалах для відбивання негативної енергії. Розбивши його, можна втратити цей захист.

Водночас якщо ви розбили дзеркало, не панікуйте. Вірте в своє благополуччя та позитивне майбутнє. Щоб нейтралізувати можливий негатив, можна провести ритуал очищення або просто винести уламки дзеркала з дому, відповідно до народних прикмет. Найголовніше — вірити в себе та свої сили.

Нагадаємо, що отримані у спадок дзеркала не варто дарувати іншим людям. Є також ще низка успадкованих речей, які не можна передавати чужим. Зазначимо, що стан дзеркала також може вказувати на ситуацію в вашому житті. Пошкодження чи надмірний бруд на дзеркалі входять до списку "тривожних дзвіночків", які сигналізують про проблеми.