Що не можна віддавати без плати: 6 речей, якими не варто ділитися просто так

Читать на русском
Автор
Віддавши деякі речі просто так, можна обернути долю проти себе
Віддавши деякі речі просто так, можна обернути долю проти себе. Фото Телеграф

При віддаванні важливих та особистих речей іншим важливо зберегти свій енергетичний баланс, взявши хоча б символічну плату

У давні часи, коли матеріальний та духовний світи були тісно пов'язані, віддавати свої речі іншим не було такою простою справою. Старі повір'я та звичаї нагадують нам, що одними речами потрібно обов'язково ділитися, коли попросять, а за деякі предмети обов'язково треба брати плату, адже вони несуть в собі частку нашої енергетики, долі, чи навіть душі.

Одяг та взуття

Одяг і взуття зберігають енергетичний відбиток особи, яка їх носила. При віддаванні цих речей іншим людям важливо взяти хоча б символічну плату, щоб відрізати енергетичні зв'язки з минулим

Ювелірні вироби

Ювелірні вироби, особливо ті, що мали особливе значення для вас, тримають у собі вашу енергію. Ці вироби не варто віддавати без оплати, незалежно від того, якою буде ця плата.

Книги

Книги є носіями знань і думок, і при віддаванні їх іншим важливо отримати плату, щоб підтвердити передачу цінностей і знань.

Інструменти ремесла

Інструменти вашого ремесла є продовженням вас. При віддаванні їх іншим, важливо отримати плату за передачу вашої майстерності та досвіду.

Антикваріат та предмети історичної цінності

Ці предмети є носіями історії та енергії минулих поколінь. Плату за них варто брати, щоб усвідомити їхню цінність та підтвердити передачу від однієї особи до іншої.

Рідкісні рослини

Рослини, особливо ті, що вирощені з любов'ю та турботою, несуть в собі частину енергетики доглядача. Віддавати їх без плати може призвести до втрати енергетичного зв'язку з природою.

Нагадаємо, якщо віддати з дому щось у неправильний час — це може призвести до витоку позитивної енергії з дому. Також древнє повір'я застерігає не викидати сміття на ніч, адже можна і своє щастя "винести", і нашкодити екології.