5 речей, які знищують ваше життя: чому ви повинні негайно позбутися їх з будинку

Читать на русском
Автор
3364
Ганчірку для підлоги варто тримати у чистоті Новина оновлена 02 серпня 2023, 07:41
Ганчірку для підлоги варто тримати у чистоті. Фото Телеграф

Старі та непотрібні речі варто викидати

Всі ми хочемо жити в комфортному і затишному будинку, де панують спокій, любов і достаток. Але є речі, які можуть мати протилежний ефект. Вони можуть притягувати до вас негатив, хвороби, сварки та борги. До прикладу, сухі квіти.

Старовинні монети і грошові купюри

Гроші – це потужний енергетичний предмет, який впливає на наше фінансове благополуччя. Але не всі гроші приносять користь. Старовинні монети і грошові купюри несуть сильну енергетику тих людей, які ними користувалися. Якщо вони були нещасливими, бідними або злочинними, то це може передатися вам. Також не рекомендується зберігати гроші на видному місці, а тільки в закритих шафах або сейфах. Вони можуть привертати погляди заздрісних людей або злодіїв.

Старий одяг і взуття

Старий одяг і взуття не тільки займають багато місця в наших шафах, але й перешкоджають притоку нових речей в наше життя. Вони також можуть мати негативну енергетику тих людей, яким вони належали раніше. Якщо вони були хворими, нещасливими або неуспішними, то це може передатися вам. Тому краще позбутися старого одягу і взуття, подарувавши їх комусь або здавши на переробку.

Поламана техніка і посуд

Поламана техніка і посуд не тільки погіршують наш комфорт і якість життя, але й притягують до нас невдачі і проблеми. Вони також можуть бути джерелом негативної енергії, яка руйнує гармонію в нашому будинку. Тому краще позбутися поламаної техніки і посуду, викинувши їх або здавши на утилізацію.

Старі газети і журнали

Старі газети і журнали не тільки захаращують наш простір, але й перешкоджають притоку свіжої інформації в наше життя. Вони також можуть мати негативний вплив на нашу психологію, нагадуючи нам про минулі події, які можуть бути сумними, тривожними або неприємними. Тому краще позбутися старих газет і журналів, викинувши їх або здавши на переробку.

Старі ліки і косметика

Старі ліки і косметика не тільки займають багато місця в наших шафах, але й можуть бути шкідливими для нашого здоров'я і краси. Вони можуть втратити свою ефективність, змінити свою консистенцію або склад, або стати джерелом бактерій або грибків. Тому краще позбутися старих ліків і косметика, викинувши їх або здавши на утилізацію.

Нагадаємо, що раніше ми писали про інші речі в будинку, які привертають біду і нещастя. Зокрема, про 6 предметів, які варто викинути негайно, якщо ви хочете жити щасливо і гармонійно. Також ми розповідали про 5 речей, які приносять невдачу і бідність, і як їх позбутися.