Не викидайте сміття на ніч: 5 причин, чому це погана ідея

Читать на русском
Автор
1842
Вночі вашим сміттям можуть скористатися як шкідники, так і злі сили
Вночі вашим сміттям можуть скористатися як шкідники, так і злі сили. Фото Телеграф

В народі існує повір'я, що на ніч сміття виносити не варто — це може створити проблеми як з практичної точки зору, так і з езотеричної

Сміття завжди було частиною нашого життя і як ми з ним поводимося, так це й відбивається на добробуті, вірили наші предки. Багато речей не радили викидати на смітник, аби не порушити власне благополуччя. Також викидання сміття на ніч хоч і може здатися звичайною рутинною справою, але чи замислювалися ви над тим, які наслідки це може мати?

У езотеричних віруваннях ніч вважається часом, коли активізуються різні енергії. Викидаючи сміття, ми можемо "відпустити" частину своєї енергії, яка може бути поглинута небажаними силами.

З іншого боку, ніч — це час, коли активізуються різні комахи та гризуни. Залишаючи сміття поза дверима, ви створюєте ідеальне середовище для їх розмноження. Цілком імовірно, що саме через таку звичку в господарствах заводилося багато шкідників, які збігалися на ще свіжі відходи. Відповідно вночі сміття може бути розкидане вітром або тваринами, що призводить до забруднення навколишнього середовища.

Тому люди вбачали в цьому поганий знак. Цілком ймовірно, що саме через це з'явилося повір'я, що викинутий вночі непотріб може призвести до негараздів у домі.

Нагадаємо, що також варто дотримуватися графіка прибирання. До прикладу, підмітання ввечері може мати свої особливості та наслідки, які варто враховувати. Зокрема, відомо, що підмітання після заходу сонця може "вимітати" позитивну енергію з дому. Також не забувайте про особливості миття підлогих олій та правильний вибір часу доби можуть стати ключем до гармонії в вашому домі.