Втрата позитивної енергії: коли не варто віддавати речі з дому

Читать на русском
Автор
Час після заходу сонця вважається не найкращим для будь-якої діяльності
Час після заходу сонця вважається не найкращим для будь-якої діяльності. Фото Телеграф

Кожна річ, яка перетинає поріг вашого дому, несе в собі частку вашої енергії, тому віддавати її слід з повагою та розумінням

Багато аспектів життя наших предків регулювалися старовинними традиціями та повір'ями, які передаються з покоління в покоління. Попросити якусь річ було не так просто, потрібно було зробити це у доречний час, так само як не варто квапитися з пранням.

Здавна вважалося, що віддавати речі з дому не варто в першій половині дня, особливо до обіду. Цей період часу відзначається активністю яскравих енергій, які наповнюють дім, тому віддавати речі з дому в цей час може призвести до витоку позитивної енергії.

Ранок вважається часом нових починань, тож віддавати речі з дому до обіду можна порівняти з відмовою від нових можливостей. Люди, як правило, активніші в першій половині дня, тому віддавати речі в цей час може відбуватися наспіх, без належного розуміння та осмислення процесу. До прикладу, предок міг віддати зранку сапку, а потім виявилося б, що вона сама йому потрібна, але сусід вже відправився з нею працювати в поле.

На відміну від ранкового часу, друга половина дня пропонує більше спокою і зосередженості, дозволяючи правильно оцінити, які речі варто віддати. Наші предки вставали рано й основна частина праці припадала саме на ранкові години, а ось уже у після обідню пору наставав час осмислення, переговорів і укладання угод.

Однак не варто нічого виносити з дому після заходу сонця. Вважалося, що тоді на вас чатували злі сили. У таку пору не рекомендується віддавати навіть борги.

Нагадаємо, що давнє повір'я застерігає не викидати сміття на ніч. Вечірні години погані, як з точки зору "стосунків" із потойбічним, так і з міркувань екології. Також в вечірні години не варто братися за віник. Бо можна вимести не лише сміття, але й своє щастя.