Як не заподіяти шкоди імениннку? 7 подарунків, від яких варто утриматися

Читать на русском
Автор
4857
Варто правильно обирати символізм подарунка
Варто правильно обирати символізм подарунка. Фото Телеграф

При виборі подарунка завжди варто пам'ятати про його глибокий зміст та можливу енергетику

День народження вважається особливим моментом, коли людина стає найбільш вразливою до різних енергетичних впливів. Подарунки, отримані у цей день, можуть не просто радувати або розчаровувати, а й нести в собі певну символіку, як і у день весілля. Саме тому мудрість наших предків рекомендує уважно підходити до вибору подарунка на день народження.

  • Годинники. Дарувати годинник означає ніби відлік часу, що може символізувати обмеженість життя. Годинник – це завжди про час, його втрату та минучість.
  • Ножі та гострі предмети. Ці предмети можуть "різати" стосунки між людьми. І, хоча ножі корисні на кухні, як подарунок вони можуть приносити незгоди.
  • Порожні вази або блюдця. Порожнеча у подарунку символізує відсутність наповненості життя. Варто наповнити такий подарунок квітами чи ласощами.
  • Черевики. Згідно з повір'ями, дарувати черевики – це ніби запрошувати людину до швидкого відходу з вашого життя.
  • Ламані предмети. Ламані чашки, дзеркала або інші речі не лише приносять печаль з-за своєї недосконалості, але й можуть вважатися символом розбитої долі.
  • Темні аксесуари для дому. Чорні або темно-сірі декоративні предмети можуть нести в собі енергію смутку і печалі.
  • Книги про війни чи трагедії. Незважаючи на історичну цінність або літературні якості, такі книги можуть принести енергетику конфлікту та болю в дім.

Нехай ваш подарунок буде не просто матеріальним предметом, а символом любові, поваги та найкращих побажань. Нехай він принесе радість, тепло та гармонію в долю ювіляра!

Нагадаємо, що не тільки подарунки на іменини мають певне символічне навантаження, і не завжди це може бути позитивним. Так, годинники можуть символізувати обмеженість часу та передачу енергії, а домашнє взуття — лінощі та пасивність. Тому обираючи подарунок, завжди варто враховувати культурні особливості та пов'язані з ними прикмети.