Що не варто дарувати на весілля: 7 "сюрпризів", які можуть зіпсувати молодятам щасливе майбутнє

Читать на русском
Автор
5809
Подружнє щастя можуть "порізати" гострі предмети
Подружнє щастя можуть "порізати" гострі предмети. Фото Телеграф

Символіка подарунка має підкреслювати довгий і щасливий шлюб

Весілля – це особливий день для кожної пари, день, коли двоє стають одним. Цей день наповнений радістю, щастям та надією на краще майбутнє. Однак, відповідно до старовинних повір’їв, не всі подарунки можуть принести щасливе майбутнє молодятам, як і іменинникам. Давайте розглянемо сім подарунків, які, за давніми віруваннями, можуть принести лише лихо.

  • Дзеркала. За старовинними віруваннями, дзеркало може "розбити" щасливе майбутнє молодят. Якщо дзеркало розіб'ється, то це може призвести до семи років невдачі.
  • Годинники. Подарунок у вигляді годинника може символізувати обмежений час їхнього спільного життя. Це також може вказувати на те, що час їхнього щастя швидко мине.
  • Ножі та інші гострі предмети. Такі подарунки можуть символізувати розрив або конфлікт між молодятами.
  • Порожні гаманці. Подарунок у вигляді порожнього гаманця може принести фінансові труднощі в сім'ї.
  • Старі речі. Подарунки, які вже були у використанні, можуть нести з собою енергетику попереднього власника, яка може вплинути на долю молодят.
  • Чорний одяг або аксесуари. Чорний колір традиційно асоціюється зі смертю та журбою. Такий подарунок може принести невдачі.
  • Зламані предмети. Якщо подарунок має тріщини або інші дефекти, це може символізувати неповну гармонію в майбутньому сімейному житті.

Навіть якщо ви не вірите в старовинні вірування, краще обрати щось, що точно принесе радість та щастя новоствореній сім'ї. Нехай ваш подарунок стане символом щасливого та довгого спільного життя молодят.

Нагадаємо, що деякі предмети, які подаровані нам, іноді хочеться подарувати комусь, але це не лише не етично. Деякі речі можуть мати приховані символи та значення й принести нещастя новому власнику, тому їх не варто передаровувати. А от капці також не варто дарувати. Домашнє взуття, яке багато хто вважає зручним і теплим подарунком, може нести символіку лінощів, бездумства або навіть негативної долі.