Не віддавайте посуд пустим і не беріть в руки чужі тарілки: що може статися

Читать на русском
Автор
25231
Пуста тарілка - є вісником бідності
Пуста тарілка - є вісником бідності. Фото Телеграф

Ці звичаї можуть бути не лише забобонами, але й хорошими манерами

Якщо ви позичаєте у когось посуд і повертаєте його зі смаколиками — це не просто добрі манери або звичка. Те ж саме стосується, коли ви берете до рук чужі тарілки. Краще лишити клопіт із брудним посудом власникам оселі. За цими дрібницями ховаються давні прикмети, які можуть вплинути на твоє життя.

Пустий посуд — це символ бідності і невдачі. За народною мудрістю, якщо ти приносиш їжу у своєму посуді до господині, то не повинен повертати його порожнім. Таким чином ти можеш накликати бідність як на себе, так і господиню. Тому, повертаючи посуд, обов’язково слід покласти щось навзаєм, тоді господиню чекатиме багатство та достаток. Це можуть бути цукерки, печиво або щось інше за бажанням.

Чужий посуд — це проблеми і негативна енергетика. За прикметою, чужі тарілки вдома призводять до фінансових проблем. Тому їх важливо якомога швидше повернути господарям. Також не слід брати у руки чужий посуд, особливо якщо в ньому залишилася їжа. Це може передати тобі негативну енергетику власника посуду або викликати конфлікт з ним.

Нагадаємо, що посуд — це не тільки предмет побуту, але і символ нашої долі. Раніше ми розповідали вам, чи завжди посуд б'ється на щастя. Також ми ділилися з вами давньою прикметою, яка може врятувати ваше подружжя: чому свекрусі не можна мити посуд у невістки.