Найбагатша з родини Кардаш'ян купила український посуд: що за бренд підкорив Кайлі Дженнер

Читать на русском
Автор
2345
Кайлі Дженнер — фото з Вікіпедії та сторінки зірки
Кайлі Дженнер — фото з Вікіпедії та сторінки зірки. Фото Колаж "Телеграфу"

Рекламний пост в її Instagram коштує мільйон доларів, тож бренду вельми пощастило

Українська культура та традиції приваблюють не лише наших співвітчизників, а й знаменитостей з усього світу. Багато з них одягають український народний одяг або сервірують стіл українським посудом. Так, наприклад, Кайлі Дженнер, найпопулярніша жінка в Instagram, показала своїм 300 мільйонам підписників, як вона накрила стіл посудом українського бренду Gunia project.

Як пише "Культурна прачечна", це колекція Indigo ceramic (2020), вартість однієї тарілки якої становить 2700 гривень. Посуд виготовлено вручну та розписано у стилі наїву, натхненному орнаментами українських килимів.

Кайлі Дженнер купила український бренд посуду
Допис Дженнер

Марія Гаврилюк, співзасновниця Gunia project, поділилася своїм захопленням від того, що Кайлі Дженнер обрала їхній посуд. Вона написала в Instagram, що зірка самостійно купила весь сет Indigo ceramic, а вони дізналися про це з її сторіз. Гаврилюк також подякувала Дженнер за підтримку українських майстрів.

Gunia project починався як хобі Наталії Каменської, яка мріяла створити бренд надзвичайних речей на основі української культури. Разом з подругами вона привезла з Карпат гуні — гуцульський верхній одяг з валяної вовни. Потім вона зустрілася з Марією Гаврилюк, з якою створила першу колекцію шовкових хусток, натхненних рушниками з музею Гончара. У 2019 році захоплення перетворилося на бренд, який отримав популярність та визнання. Бренд також співпрацював з дипломатичними місіями, наприклад, Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська подарували різдвяний посуд для куті Папі Римському.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер народила другу дитину від репера Тревіса Скотта. Зірка показала перше фото малюка в Stories, де видно, що це хлопчик. Кайлі Дженнер також має дочку Стормі, якій 4 роки. Вагітність зірки стала відома в серпні 2021 року, коли вона опублікувала відео з УЗІ. Потім вона часто демонструвала свій круглий животик у різних образах.