Порча та погана енергія: чому не варто носити фото рідних в гаманці

Читать на русском
Автор
3540
Фотографія є не лише зображенням, але й енергетичною копією людини
Фотографія є не лише зображенням, але й енергетичною копією людини. Фото Телеграф

Гаманець добре підходить для грошей, але для світлин близьких вам людей він — не найбільш підходяще місце

Багато людей люблять носити фото рідних в гаманці, щоб мати їх поруч з собою і пам'ятати про них. Але чи знаєте ви, що це може бути дуже шкідливо для вас і вашої сім'ї? Виявляється, що фото рідних в гаманці може мати негативний вплив на вашу долю, ваше здоров'я і ваші гроші. Натомість краще покласти речі, які притягують багатство.

Перша причина, чому не можна носити фото рідних в гаманці, полягає в тому, що гроші мають свою енергетику, яка може негативно впливати на рідних. Гроші проходять через руки багатьох людей, які можуть мати різну думку, настрій і характер. Таким чином, гроші набувають різних енергетичних властивостей, які можуть бути позитивними або негативними. Якщо фото рідних знаходиться поруч з грошима, то ця енергетика передається на фотографію і потрапляє до людини, яка на ньому зображена. Це може призводити до поганого самопочуття, стресу, конфліктів або невдач у житті.

Друга причина, пов'язана з тим, що фотографія є свого роду копією людини, яка має певне значення для неї. Фотографія зберігає емоції, спогади і думки людини, яка на ньому зображена. Також фотографія має свою ауру і енергетичне поле. Якщо фотографія знаходиться в гаманці, то це означає, що людина покладає свого родича на один рядок з грошима. Це може свідчити про те, що людина не цінує свого родича за його особистістю, а за його матеріальним станом. Це може образити або обурити родича і призвести до поганих стосунків між ними.

Не можна носити фото рідних в гаманці, адже фотографія може бути використана зловмисниками для негативного впливу на людину. Оскільки гаманець — це часто об'єкт підвищеного зацікавлення для крадіїв, тому сімейна світлина перебуває під більшою загрозою. Якщо фотографія потрапляє в чужі руки, то це може бути небезпечно для родича, який на ньому зображений. Наприклад, фотографію можуть використати для чорної магії, прокляття або порчі. Також фотографію можуть використати для шантажу, крадіжки або шахрайства. Тому не варто ризикувати своєю безпекою і безпекою своїх родичів, носити фото рідних в гаманці.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як один долар в гаманці може принести вам багатство, якщо ви зробите простий ритуал. Також варто викидати з гаманця деякі речі, аби не зробити з нього смітник.