Як не зробити з гаманця смітник: 5 речей, які варто викинути негайно

Читать на русском
Автор
5594
Як ви поводитися з гаманцем - так до вас і йтимуть гроші
Як ви поводитися з гаманцем - так до вас і йтимуть гроші. Фото Телеграф

Деякі речі можуть притягувати до нас невдачі, хвороби, конфлікти та борги

Гаманець – це не тільки засіб для зберігання грошей, але й символ нашого фінансового благополуччя. Від того, що ми тримаємо в гаманці, залежить наша енергетика, настрій і успіх. Одні речі, як от лавровий лист, можуть притягувати успіх до вашого гаманця. А інші навпаки — мають негативний вплив на наше життя. Вони можуть притягувати до нас невдачі, хвороби, конфлікти та борги. Якщо ви хочете жити щасливо і гармонійно, то варто позбутися цих 5 речей, які не можна зберігати в гаманці.

Записки з пін-кодами та паролями

Якщо ви не хочете втратити свої заощадження або стати жертвою шахраїв, то ніколи не тримайте записки з пін-кодами та паролями в гаманці. Це дуже небезпечно, адже якщо ваш гаманець потрапить до чужих рук, то вони легко зможуть скористатися вашими картами або акаунтами. Краще запам'ятати свої пін-коди та паролі або зберегти їх у безпечному місці.

Документи

Документи – це дуже важливі речі, які потребують особливого ставлення. Вони не повинні лежати в гаманці разом з грошима, квитками або сміттям. Це може призвести до того, що вони пам'ятатимуться, загубляться або пошкодяться. Крім того, документи – це ваша особиста інформація, яку не потрібно виставляти на показ. Краще тримати документи вдома у вогнетривкому сейфі або, принаймні, у верхньому ящику робочого столу (знову ж таки вдома).

Медикаменти

Може здатися, що тримати медикаменти в гаманці – це розумна ідея, адже вони завжди будуть під рукою у разі потреби. Але це не так. Медикаменти мають певні умови зберігання, яких гаманець надати не може. Вони можуть втратити свою ефективність, змінити свою консистенцію або склад, або стати джерелом бактерій або грибків. Тому краще тримати медикаменти в домашній аптечці або в спеціальних контейнерах.

Сміття

Будь-які чеки, квитки, фантики та інші папірці засмічують ваш гаманець, роблячи його неохайним і ускладнюючи пошук грошей під час покупок. Крім того, будь-який мотлох впливає на грошову енергетику не покращимо чином. Безлад в гаманці веде до неприємностей з фінансами, адже гроші люблять шанобливе до себе ставлення. Тим, хто має звичку складати в гаманець паперове сміття, часто не щастить, а таке зневажливе ставлення позбавляє можливості накопичити потрібну суму або знайти хороше джерело доходу.

Фотографії

Можливо, ви думаєте, що тримати фотографії своїх близьких в гаманці – це прояв любові і поваги. Але це не так. Фотографії – це ваша особиста інформація, яку не потрібно демонструвати всьому світу. Крім того, фотографії – це ваша енергетика, яка може постраждати від чужих поглядів або негативних емоцій. Також фотографії можуть перешкоджати притоку грошей в ваш гаманець, адже вони займають місце, яке призначене для них. Тому краще тримати фотографії в рамках на столах або на стінах.

Нагадаємо, раніше ми писали про інші способи привернути до себе багатство за допомогою простих предметів. Зокрема, про речі, які потрібно покласти в гаманець або кишеню, щоб залучити грошовий потік. Також ми розповідали про простий ритуал з одним доларом, який може принести вам багатство.