Чому не можна брати чужі дзеркала: як вони можуть вплинути на вашу долю і красу

Читать на русском
Автор
5047
Чуже дзеркало можна "очистити"
Чуже дзеркало можна "очистити". Фото Телеграф

Чужий предмет може бути заряджений енергетикою, яка може нашкодити вам

Дзеркало — це не тільки корисний предмет, який допомагає нам підтримувати свій зовнішній вигляд, але і магічний атрибут, який має свою енергетику і вплив на наше життя. З давніх часів люди вірили, що дзеркало відбиває не тільки образ, але і душу людини, її думки, почуття, бажання. Тому не дивно, що з дзеркалами пов'язано багато прикмет, міфів і легенд, які існують у фольклорі різних народів, дзеркала остерігаються та не рекомендують віддавати його іншим людям.

Одна з таких прикмет стверджує, що не можна брати чужі дзеркала, особливо якщо вони старі, потьмянілі або тріснуті. Чому так? Тому що чуже дзеркало може "з'їсти" вашу красу, принести вам біду або навіть стати причиною смерті. Звучить жахливо, правда? Але не поспішайте панікувати, адже є способи, як уникнути негативного впливу чужого дзеркала або навіть перетворити його на свого союзника.

Як чуже дзеркало може зашкодити вам

Дзеркало — це свого роду акумулятор енергії, який поглинає і випромінює все, що в нього виглядає. Якщо ви берете чуже дзеркало, то разом з ним отримуєте і частинку енергетики попереднього власника. А це може мати неприємні наслідки для вас:

  • Якщо попередній власник був хворим, нещасливим, злим або заздрісним, то його негативна енергетика може передатися вам через дзеркало. Ви можете почати хворіти, мати проблеми у роботі, сім'ї, фінансах або особистому житті.
  • Якщо попередній власник помер, то його душа може залишитися у дзеркалі і переслідувати вас. Ви можете бачити у дзеркалі його обличчя, чути його голос або відчувати його присутність. Також можуть траплятися паранормальні явища: дзеркало може розбиватися за власним бажанням, пересуватися по квартирі або навпаки прикриватися пилом і тьмою.
  • Якщо попередній власник був красивим і гордим, то його дзеркало може "з'їсти" вашу красу і привабливість. Ви можете почати старіти швидше, втрачати свою привабливість, симпатію оточуючих і впевненість у собі. Також можуть з'явитися комплекси, депресія і самотність.

Як уникнути негативного впливу чужого дзеркала

Якщо ви все ж таки вирішили придбати чуже дзеркало або отримали його у спадок, подарунок або обмін, то не варто відмовлятися від нього, але потрібно дотримуватися деяких правил, щоб уникнути негативного впливу. Варто очистити предмет від негативної енергії. Це можна зробити за допомогою розчину солі чи святої води. Також потрібно наситити дзеркало позитивною енергією — посміхатися пере ним, говорити компліменти, поставити квіти.

Також варто обрати для дзеркала правильне розташування. До прикладу, не варто ставити його навпроти вікна. Також раніше ми розповідали, чи є розбите дзеркало прокляттям чи благословенням, і що означає древня прикмета.