Чому не можна дивитися в дзеркало у темряві або при свічках? Прикмети і забобони

Читать на русском
Автор
763
За народними повір'ями, дзеркало — це не просто предмет побуту
За народними повір'ями, дзеркало — це не просто предмет побуту. Фото Телеграф

Дзеркало може як підсилити, так і погіршити настрій, здоров'я і долю людини, залежно від того, як і коли ми дивимося в нього

З давнини дзеркала оточувалися різними прикметами і забобонами. До прикладу, про розбите дзеркало. Дехто вважав, що вони є порталами в інші світи, де мешкають добрі або злі сутності. Дехто ж боявся дивитися в дзеркало у певний час або за певних обставин, щоб не навести на себе лиха або не порушити гармонію енергетичного обміну.

Сучасна біоенергетика пояснює це тим, що дзеркало направляє потужний потік енергії в ту сторону, в яку "дивиться". Якщо цей потік спрямований на людину, то вона може отримати як позитивний, так і негативний заряд, залежно від того, як сама людина налаштована. Якщо людина дивиться в дзеркало з любов'ю до себе, з повагою і прийняттям свого образу, то вона отримує позитивну енергетику, яка покращує її самопочуття, настрій і удачу.

Якщо ж людина дивиться в дзеркало з ненавистю до себе, з критикою і незадоволенням свого образу, то вона отримує негативну енергетику, яка погіршує її самопочуття, настрій і удачу. Тому дуже важливо дивитися в дзеркало тоді, коли ми почуваємо себе гарно, коли ми впевнені в собі і своїх можливостях, коли ми готові до нових звершень і досягнень. Так ми підсилюємо свою внутрішню енергетику і стаємо щасливішими.

Але є й інші правила поводження з дзеркалами, які також варто знати і дотримуватися, щоб не нашкодити собі і своїм близьким. Так, не вішайте і не ставте дзеркала один навпроти одного. Це створює потужне деструктивне поле, яке заражає негативною енергією все приміщення і людей, які в ньому перебувають. Таке розташування дзеркал може призвести до конфліктів, хвороб, невдач і негативних подій.

Не вішайте і не ставте дзеркала навпроти ліжка. Це порушує гармонію сну і спокою, які повинні панувати в спальні. Якщо в дзеркалі відбивається ліжко, то людина, яка спить на ньому, може отримувати негативну енергетику від свого ж власного відображення. Це може призвести до кошмарних снів, безсоння, розладів здоров'я і психологічних проблем.

Не тримайте вдома розбитих дзеркал. Вони стають джерелом негативної енергетики, яка проникає в усе життя людини. Розбиті дзеркала можуть принести нещастя, хворобу, біду і нещасливу долю. Якщо у вас розбилось дзеркало, то краще його викинути або утилізувати, а не ховати в шафу або комору.

Не дивіться в дзеркало у поганому настрої. Якщо ви почуваєте себе злісно, сумно, розлючено або зневірено, то краще уникайте контакту з дзеркалом. Воно тільки посилить ваш негативний стан і зробить його тривалішим. Замість цього спробуйте заспокоїтися, розслабитися, подумати про щось приємне або зайнятися чимось корисним.

Не дивіться в дзеркало у темряві або при свічках. Це може створити ілюзорне враження присутності чогось чужого або загрозливого у вашому власному образі. Також це може порушити ваше сприйняття реальності і спровокувати галюцинації або страхи. Тому подбайте, щоб у приміщенні було достатньо світла.

Нагадаємо, що дзеркало — це не тільки корисний предмет, але й потужний носій енергетики, який може як допомогти, так і зашкодити людині. Раніше ми писали про п'ять речей, які категорично не можна робити перед дзеркалом, щоб не навести на себе лиха або не порушити гармонію енергетичного обміну. Також ми розповідали про шість причин, чому не варто спати перед дзеркалом, щоб не порушити гармонію сну і спокою, які повинні панувати в спальні.