5 речей, які категорично не можна віддавати зі свого будинку: як захистити свою долю і благополуччя

Читать на русском
Автор
6939
Хліб не варто віддавати з дому
Хліб не варто віддавати з дому. Фото Телеграф

Є предмети, які ми використовуємо щодня і не замислюємося про їхнє потаємне значення

Ви коли-небудь позичали сусідам сіль, посуд або одяг? Якщо так, то ви, можливо, не здогадувалися, що робили собі погано. Справа в тому, що деякі речі мають особливу енергетику, яка може впливати на вашу долю, щастя і благополуччя. До прикладу, є речі, які не варто дарувати молодятам. Існує цілий перелік предметів, які категорично не можна давати зі свого будинку або брати в борг у когось іншого.

Сіль — здавна цей продукт використовувався не тільки для приготування їжі, але й в різних обрядах. Він символізує злагоду і багатство. Віддавши сіль, існує думка, що можна "віддати" частку свого багатства і благополуччя.

Столові прибори — зазвичай це предмети особистого користування. Є твердження, що віддаючи ніж або ложку, можна "поділитися" своєю енергією, а інколи навіть втратити частину своєї душевної сили.

Одяг — підкреслює індивідуальність, допомагає відчути себе комфортно. Однак, важливо пам'ятати, що одяг "зберігає" енергетику власника. Не всі готові поділитися своїм енергетичним "відбитком".

Віник — символ очищення. Він "змітає" не тільки пил та бруд, але й негативну енергетику. Є думка, що віддавши віник, можна втратити гармонію та чистоту свого дому.

Хліб — з давніх-давен цей продукт символізує життя, добробут, достаток. Віддавши хліб, можна, за думкою деяких, "поділитися" своїм добробутом.

Варто згадати, що, не зважаючи на забобони, кожна людина має своє власне бачення цих речей. Ви самі вирішуєте, що давати зі свого будинку, а що — ні. Саме ви створюєте атмосферу у своєму домі та наділяєте віддані предмети відповідною енергетикою.

Нагадаємо, що деякі старі речі мають особливу енергетику, яка може впливати на вашу долю, щастя і благополуччя. Зокрема, це старий одяг, пошкоджений посуд, речі померлих людей, зламана техніка або гаманці. Якщо ви хочете захистити своє житло від негативу, то переберіть свої речі і позбудьтеся від зайвого.