Погода у березні: синоптик розповів, чи чекати до кінця місяця справжнього тепла

Читать на русском
Автор
644
pexels.com Новина оновлена 15 березня 2024, 08:54

Синоптик розповів, чого чекати українцям

В Україні кінець березня не принесе довгоочікуваного весняного тепла. В останню декаду місяця на українців чекають температурні гойдалки.

Такий прогноз для "Телеграфа" зробив народний синоптик з Волині Володимир Деркач. Він розповів, якою буде погода до кінця березня.

"На початку третьої декади прийде похолодання з опадами у вигляді мокрого снігу. Інколи температура повітря падатиме до мінуса. Це буде таке собі повернення зими. Насамкінець березня трохи потеплішає, однак справжнього весняного тепла ще не буде", — підкреслив народний синоптик.

Варто зазначити, що за прогнозом Українського гідрометеорологічного центру, в найближчі три дні в Україні очікуються невеликі "плюси". 16-18 березня температура повітря коливатиметься від +6 до +12 °C. На більшій території країни прогнозуються незначні опади у вигляді дощу.

Прогноз на 16 березня
Прогноз на 17 березня
Прогноз на 18 березня

Детальніше про те, чи очікувати в березні-травні літніх температур, читайте у матеріалі "Телеграфа": Зима у березні і заморозки у травні: народний синоптик дав прогноз на весну-2024.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, якою буде погода найближчими вихідними у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові.