Весна повертається до України разом із дощами: якою буде погода на вихідні

Читать на русском
Автор
Ясної погоди поки що не варто чекати Новина оновлена 14 березня 2024, 08:34
Ясної погоди поки що не варто чекати. Фото Freepik

У більшості областей буде хмарно із проясненнями

В Україні з 15 по 17 березня очікується потепління, місцями стовпчики термометрів покажуть до +12 градусів за Цельсієм. Майже у всіх областях очікується хмарна погода із проясненнями, місцями випадуть дощі.

У п’ятницю, 15 березня, мокро практично на всій території України, але опади будуть не інтенсивними. Найтепліше буде на півдні (до +12°С) та заході (до +13°С), повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Прогноз погоди Укргідрометцентр на 15 березня 2024 року
На вихідних весна нагадає про себе та своє тепло.

Погода на вихідні 16-17 березня 2024 року

У суботу найтепліше буде на заході країни. Вдень стовпчики термометрів покажуть до +13…15°С. Погода буде похмурою з проясненнями. Подекуди випадуть дощі.

У центрі, на півночі та сході України 16 березня очікується до +8…10°С. Буде хмарно із проясненнями, можливі короткочасні дощі. На півдні стовпчики термометрів у суботу покажуть до +12°С.

Прогноз погоди Укргідрометцентр на 16 березня 2024 року
Схоже, заморозки залишилися позаду

Вночі температура повітря не впаде нижче за 0 градусів. Найтепліше буде у Криму та інших південних областях, до +6°С.

У неділю, 17 березня, потеплішає на півночі та сході до +12°С. На заході трохи похолодає, температура вдень буде близько 10 градусів тепла. У центрі та на півдні очікується до +13°С. Майже у всій країні випадуть короткочасні опади.

Прогноз погоди Укргідрометцентр на 17 березня 2024 року
На вихідних погода в Україні буде переважно мокрою, але теплою

Вночі потеплішає. Мінімальна температура +1°С буде у Луганську, а у столиці та на півночі країни очікується на градус більше. В решті областей буде від 3 до 5 градусів тепла.

Раніше "Телеграф" писав, коли саме березень принесе українцям неприємні сюрпризи. У цей час навряд чи виникне бажання піти на прогулянку.