Тепло, але не без опадів: прогноз погоди на вихідні у п’яти великих містах України

Читать на русском
Автор
Дощі будуть майже по всій країні, але не одразу
Дощі будуть майже по всій країні, але не одразу. Фото gismeteo.ua

Синоптики розповіли, чого чекати мешканцям найбільших міст

В Україну на вихідних повернеться весна, але не всі зможуть порадіти сонячним дням та високій температурі. Теплішати у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові буде по-різному.

Головне, що заморозки залишилися позаду і на вихідних навіть уночі температура не опуститься нижче за нуль. Про це повідомляють синоптики Meteofor.

Погода у Києві на вихідні

Погода у Києві 15-17 березня 2024 року
Майже усі вихідні буде суха погода

Мешканцям столиці можна сміливо вирушати на прогулянку. У ніч на п’ятницю ще буде холодно, вдень потеплішає до +6°C і зростання температури збережеться у вихідні 16 та 17 березня.

Сонечко не порадує киян, зате в п’ятницю та суботу буде сухо. Ідилію порушить дощ, але він випаде лише ввечері у неділю. Вітер буде слабким, лише 17 березня у першій половині дня очікується посилення до 8-9 м/с.

Якою буде погода у Дніпрі 15-17 березня

Зранку у п’ятницю пройде дощ зі снігом. Вдень 15 березня погода буде хмарною, але без опадів. На вихідних дощу не буде.

Погода у Дніпрі 15-17 березня 2024 року
Короткочасні опади випадуть у п’ятницю, а у вихідні буде сухо

Весняне тепло повернеться до Дніпра. Якщо у п’ятницю стовпчики термометрів вдень покажуть до +6°C, то вже в неділю температура повітря підніметься до +13 градусів.

Прогноз погоди у Харкові на вихідні

П’ятниця та неділя будуть "сухими", але в суботу дощі йтимуть з ранку і до ночі. Можливе випадання снігу, але оскільки температура вища за нуль, він швидко розтане.

Погода у Харкові 15-17 березня 2024 року
У місті буде вітряно перед вихідними

У п’ятницю вдень температура становитиме до +9°С. У суботу дощі зіб’ють її до максимального показника +6°C, але вже 17 березня повітря суттєво потеплішає. У ніч на неділю буде 2 градуси тепла, а вдень — +11°C.

Погода в Одесі з 15 по 17 березня 2024 року

У п’ятницю дощі йтимуться з ранку і до глибокої ночі. При цьому середньодобова температура коливатиметься в межах +4…6°C.

Погода в Одесі 15-17 березня 2024 року
П’ятниця буде дощовою

Дощ припиниться вранці 16 березня. Вдень хмарно та порівняно тепло. Температура збільшиться до +7°С. На градус більше буде у неділю, 17 березня. Без опадів.

Якою буде погода у Львові у вихідні

Жителям міста пощастило більше за інших, адже приємна температура до +10°C у п’ятницю сприяє весняним прогулянкам. У суботу та неділю повітря продовжить прогріватися.

Погода у Львові 15-17 березня 2024 року
У західних областях буде дуже тепло

Температурний максимум вихідних буде зафіксовано вдень 17 березня. Тоді стовпчики термометрів покажуть 14 градусів тепла. Ранок у неділю очікується дощовим, але вже вдень опадів не буде.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, коли у Києві настане суха погода. Синоптики розповіли, коли вже закінчаться опади у березні.