Весною і не пахне? Якою буде погода в останній день робочого тижня

Читать на русском
Автор
У більшості регіонів очікуються дощі Новина оновлена 14 березня 2024, 17:08
У більшості регіонів очікуються дощі. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

За вікном буде радше осінь, ніж весна

Погода у пʼятницю, 15 березня, не порадує особливо українців. У більшості областей України синоптики прогнозують опади та затягнуте хмарами небо.

Подекуди температура повітря вночі досягне позначки "мінус" за Цельсієм. Про це йдеться на сайту Укргідрометцентру.

Найтеплішою пʼятниця буде у західних областях та на півночі. Так температурний максимум в більш як 10 градусів за Цельсієм покажуть термометри у Закарпатській, Львівський, Херсонській областях та у тимчасово окупованому Криму.

Холодніше вдень буде на півночі, сході та у центрі України. Тут стовпчики термометра не піднімуться вище +7 в Сумській, Чернігівській, Полтавській, Харківській, Луганській, Донецькій, Черкаській та Кропивницькі областях.

Вночі температура повітря коливатиметься від -1 до +6 градусів. Найхолоднішою буде ніч у Луганській області, а найтеплішою — в Одеській.

Опади у вигляді дощу та мокрого снігу, за прогнозами синоптиків, очікуються у центральному, східному та південному регіонах. По всій Україні небо буде вкрите хмарами, але можливі прояснення.

Раніше "Телеграф" писав, що в Україну на вихідних повернеться весна, але не всі зможуть порадіти сонячним дням та високій температурі. Теплішати у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові буде по-різному.